Oldal frissítése

65" Philips 65PUS6162

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Philips 65PUS6162


A Philips 65PUS6162 nem csak egy hagyományos 4K Ultra HD TV. Számos fejlett funkciót és legújabb technológiát kínál, amely extra funkcionalitást, eleganciát és okos kapcsolatokat biztosít. Rendkívül vékony és kifinomult fekete kialakítással rendelkezik, így minden nappalit díszít.


Legfontosabb jellemzők

  • Clever Smart TV funkciók
  • Mikro fényerő - intelligens fényerő
  • 4K Ultra HD felbontás - borotvaéles kép
  • Philips hangfeldolgozás - erőteljes hangfeldolgozás
  • Támogatja a HDR Plus-ot
  • H.265 / HEVC

Nagy felbontás

A 4K Ultra HD panel 4-szer nagyobb felbontással rendelkezik, mint a hagyományos Full HD TV panel. A több mint 8 millió pixel, az egyedülálló Ultra Resolution technológiával kombinálva nyújt kiváló képminőséget, az eredeti forrástól függetlenül. Kényeztesse magát a kitűnő élességgel, mélységgel, kiváló kontraszttal, természetes mozgásokkal, és rendkívüli részletességgel bármely zavaró tényező nélkül.


Intelligens háttérvilágítás

A Micro Dimming Pro analizálja a képeket valós időben, 6400 különböző zónában és térben. Ezen elemzés alapján, beállítja a háttérvilágítás erősségét. Az eredmény az, hogy a kontraszt, az élesség és az általános minőség kihangsúlyozásra kerülnek.


HDR Plus

A High Dynamic Range Plus egy újszerű videó szabvány, amelyet a filmrajongók garantáltan nagyra becsülnek majd. Ez forradalmat hoz az otthoni szórakozásba - ez  Philips TV számára alapfunkció, amely a képeknek tökéletes fényerőt, gazdag kontrasztot és igazán élénk színeket kölcsönöz, úgy, ahogy azt még sosem látta TV képernyőn. Többé nem kell moziba mennie, hiszen az otthon kényelméből is élvezheti a minőségi felbontást.


Smart TV: Fedezzen fel egy teljesen új világot

Fedezze fel az olyan intelligensebb tapasztalatokat, amelyek nem lehetségesek a hagyományos televíziókon. Filmeket, videókat vagy játékokat tölthet le és streamelhet az online videotartakból. Nézze meg a kedvenc TV csatornáit a Catch-Up segítségével, és élvezze az online alkalmazások választékát az intelligens TV-vel. A Netflix támogatás is biztosított.


Pixel Plus Ultra HD

Tapasztalja meg a 4K Ultra HD technológiát a Philips Pixel Plus Ultra HD technológiájával, amely optimalizálja a képminőséget és a sima és tiszta képeket hihetetlen részletességgel és mélységgel biztosítja.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146,23 cm
Magasság 90,67 cm
Mélység 27,15 cm
Magasság talp nélkül 84,23 cm
Mélység talp nélkül 7,14 cm
Tömeg 26,2 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389r3
Termékszám:  65PUS6162/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15