Oldal frissítése

65“ Philips 65OLED805

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65“ Philips 65OLED805

4K UHD OLED Android TV
Ambilight technológiával 3 oldalon

Merülj el a természetes színű és gazdag kontrasztú éles és páratlan képvilágban. Ez a karcsú, stílusos megjelenésű Philips 65OLED805 televízió sima mozgással és valódi mélységgel jeleníti meg a kedvenc tartalmaidat. Az Ambilight technológia csodálatosan egészíti ki a képet és felejthetetlen hangulatot nyújt minden tartalom megtekintése közben. A Philips 65OLED805 televízió 50 W-os hangszórókkal gondoskodik a minőségi hangzásról. Sőt, az okostelevíziót a VESA 300 × 300 mm állvánnyal felszerelheted a falra is, ha szeretnéd.

Ambilight technológia
Érzelmek, amelyek átjönnek a Philips 65OLED805 TV képernyőjén.

A Philips Ambilight még inkább magával ragad a filmek és játékok akciójával. Ez a funkció kivetíti a színeket a falra a Philips 65OLED805 TV mögé az éppen lejátszott tartalomhoz igazítva, így optikailag megnagyítja a képet. A Philips 65OLED805 televízió hátulján olyan intelligens LED világítás található, amely igazodik a lejátszott tartalomhoz, ezáltal pedig lenyűgöző nézői élményt nyújt.

Philips OLED TV.
Így néz ki egy valósághű élmény.

Minden jelenet lenyűgözően valósághűnek mutat a Philips 65OLED805 televízió képernyőjén. Az egyes pixeleket tompíthatod vagy ki is kapcsolhatod, ezáltal a fekete gazdagabb színárnyalatait, élénkebb színeket és páratlan kontrasztot élvezhetsz. A Philips 65OLED805 televízió pontosan jeleníti meg a részleteket még az árnyékos vagy teljesen napsütötte jelenetekben is. Továbbá számíthatsz a szélesebb betekintési szögre illetve a Philips processzorral a csodálatosan sima mozgásra is.

A Philips 65OLED805 a Philips P5 képfeldolgozó processzort használja
Tökéletes forrástól függetlenül

A Philips P5 Perfect Picture képfeldolgozó processzor gondoskodik arról, hogy a Philips 65OLED805 TV mindig tökéletes minőségben jelenítse meg a kedvenc tartalmaidat. A részletek sokkal mélyebbek, a színek pedig sokkal élénkebbek, a bőrtónus sokkal természetesebbnek hat. A Philips 65OLED805 készülék kontrasztja olyan éles, hogy minden egyes részletet látsz a képernyőn. A TV olyan simán közvetíti a mozgást, hogy soha nem téveszted szem elől a labdát a meccs során, még tempós játék esetén sem.

HDR 10+
Vess egy mélyebb pillantást arra, hogy mi volt a rendező elképzelése a Philips 65OLED805 készülékkel.

A Philips 65OLED805 HDR10+ televízióval nem számít, hogy sorozatot streamelsz vagy egy Blu-ray lemezt játszol le. A megtekintett tartalmakat HDR10+ videó formátumra alakítja, így minden egyes részletet a rendező elképzelése szerint tekinthetsz meg.

Dolby Vision és Dolby Atmos 
Élvezd a moziszerű képet és hangot a Philips 65OLED805 készülékkel

A Philips 65OLED805 okos tévével úgy érezheted magadat az otthonodban, mintha a moziban ülnél. A TV támogatja a felsőkategóriás Dolby audio és videó formátumot. A képe csupa fény és szín, amelyet részletes mély és térhatású hangzás egészít ki, így adja vissza a rendező eredeti elképzelését. Tekintsd meg a kedvenc filmedet, nézd online a sorozataidat vagy akár a Blu-ray lemezeket prémium minőségben a Philips 65OLED805 televízión.

Android TV 
A Philips 65OLED805 egyszerűen okosabb.

A Philips 65OLED805 Android TV elhozza számodra a tartalmakat, amiket szeretnél - és amikor csak szeretnéd. Lehetőséged van a Philips 65OLED805 kezdőképernyőjének testre szabására a kedvenc alkalmazásaid megjelenítéséhez, ezáltal könnyedén megtekintheted a kedvenc filmjeidet és műsoraidat.

Google Assistant 
A Philips 65OLED805 televízión minden tartalom elérhető.

Irányítsd a Philips 65OLED805 Android tévét a hangoddal. Szeretnél lejátszani valamit, böngészni a Netflixet, tartalmat vagy alkalmazásokat keresel a Google Play áruházban? Ehhez csak annyi a dolgod, hogy mindezt közlöd a Philips 65OLED805 TV-vel. Ugyanilyen módon irányíthatod az összes otthoni okos készülékedet, amely kompatibilis a Google Assistant hangsegéddel, például tompíthatod a fényeket vagy beállíthatod a termosztátot a filmezős estéhez. Ehhez pedig még csak fel sem kell kelned a kanapéról.
*A Google Assistant technológia csak a kiválasztott nyelveken és a kiválasztott országokban érhető el.

A Philips 65OLED805 a DTS Play-Fi-t használja
Többszobás hangzás – Multi-room audio.

A Philips 65OLED805 televízión található DTS Play-Fi segítségével csatlakoztathatod a kompatibilis hangszórókat bármely szobában. Van egy vezeték nélküli hangszóród a konyhában? Hallgasd a filmet, miközben harapnivalót készítesz vagy kimész a többieknek egy kis innivalóért anélkül, hogy például lemaradnál a meccs fontos pillanatairól.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Facebook, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,87 cm
Magasság 84,61 cm
Mélység 26,07 cm
Magasság talp nélkül 82,95 cm
Mélység talp nélkül 5,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 79,2 cm
Tömeg 27,9 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WC390v1a1
Termékszám:  65OLED805/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20