Oldal frissítése

65" Hisense 65U8QF

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Hisense 65U8QF

Hisense televízió luxus képminőséggel

A Hisense 65U8QF ULED Smart TV 65" fényűző képet kínál filmek és sportesemények nézéséhez, továbbá ideális játékhoz és még sok máshoz is. A kihívást jelentő jelenetek egyedülálló renderelése a színárnyalatok széles választéka mellett az egyedülálló Quantum Dot és Dolby Vision® technológiáknak köszönhető. A legjobb hangzást a TV elülső részén található JBL hangszórók biztosítják a Dolby Atmos® technológiával együtt.



ULED TV

A Hisense ULED® technológia egyedülálló szintre emeli a kategóriáján belüli tapasztalatokat. A Hi-View, Full Array Local Dimming és a Wide Color Gamut a lehető legjobb kontrasztot, színfeldolgozást és mozgást eredményezi.



Még jobb színek a Quantum Dot Color technológiával

A nagy intenzitású, mély színek, mint például a vörös, a zöld és a kék, a Hisense 65U8QF-en a Quantum Dot Colour-on keresztül olyan módon jelennek meg, amiről a hagyományos tévéknél csak álmodni lehet. A spektrális vonal keskenyebb szélességének köszönhetően sokkal könnyebb megkülönböztetni az alapszíneket.



Full Array Local Dimming- mélyebb fekete, világosabb fehér

A Full Array Local Dimming technológia 180 független háttérvilágítási zónát irányít, lehetővé téve az egyenletesen optimalizált képet mélyebb feketével és világosabb fehérerrel. Mindez jelentősen megnöveli a kép kontrasztját, amely ideális a dinamikusabb megtekintési élmény érdekében.



Hisense televízió Ultra Motion funkcióval

Élvezd a rendkívül sima mozgás megjelenítést a magas 120 Hz-es frissítési frekvenciának köszönhetően az Ultra Motion technológiával kombinálva, amely lehetővé teszi a Hisense 65U8QF TV számára, hogy dinamikus algoritmuson keresztül azonosítsa az összes zajt.



Dolby Vision™ HDR- természetes kontraszt valósághű színekkel

A Dolby Vision ™ jelenleg a HDR abszolút vezetője. A fekete akár 10 sötétebb, a többi szín pedig akár 40-szer ragyogóbb is lehet. Ennek köszönhetően élethű színeket és természetes kontrasztot élvezhetsz mint eddig a Dolby Vision™ technológiával rendelkező TV Hisense készüléken.



Hangszórók a legendás JBL márkától

A TV 65 “Hisense 65U8QF hangszóróit a legendás JBL céggel együttműködve fejlesztették ki. Más hangsugárzóktól eltérően a hangszórók elöl helyezkednek el, ennek eredményeként a legkevesebb hangveszteség tapasztalható kedvenc koncerted vagy sportmérkőzésed közben. Úgy fogod érezni magad, mintha a helyszínen lennél.


Kerülj az események középpontjába a Dolby Atmos®-nak köszönhetően

Akár hollywoodi kasszasikereket, akár kedvenc csapatod játékát szeretnéd megnézi, vagy épp játszani szeretnél, a Dolby Atmos® hangrendszer mindig az akció közeppontjába ragad.



VIDAA U4 gyors operációs rendszer

A gyors és nagyon tiszta VIDAA U4 operációs rendszernek köszönhetően soha nem kell feleslegesen várnod a Smart TV Hisense-re. A Netflix, az Amazon Prime, a YouTube, a RedBull TV, a Facebook Watch és az UEFA. TV vagy VOYO tartalomszolgáltatókkal történő kompatibilitás pedig magától értetődő.



Remote NOW alkalmazás – vezérlés mobiltelefon segítségével

Könnyedén vezérelheted a Smart TV Hisense 65 “65U8QF televíziót telefonoddal, a távirányító helyett. Csak töltsd le a Remote NOW alkalmazást a Google Playről vagy az Apple App Store-ból, majd a telefonon látható tartalmakat közvetlenül a TV képernyőjén jelenítheted meg, kényelmesen beírhatod a szöveget, vagy a telefont egérként is használhatodképek megtekintéséhez.



Gamer mód

Növeld nyerési esélyeid a Hisense 65U8QF TV-vel! A gamer mód akár 16 milliszekundummal is csökkenti a válasz késését. Különösen értékelni fogod ezt lövöldözős és versenyzős játékok során.



Hi-View Engine- ai a jobb élmény érdekében

Minden jelenet valós időben keül optimalizálásra a szabadalmaztatott Hi-View Engine technológiával, amely mesterséges intelligenciát használ a még jobb grafikus megjelenítéshez. A kép lágyabb és a mozgások simábbak lesznek.



Anti-Glare Screen – teljes értékű élmény, bármilyen fényviszonyok között

A tükröződésmentes felületkezelésnek köszönhetően a Hisense 65U8QF Smart TV a bejövő fény 98,5% -át elnyeli, csupán 1,5% -os visszaverődés mellett. Ez 66,67% -kal kevesebb visszaverődés, mint a hagyományos képernyők esetében, így a megcsillanó napfény már nem zavar kedvenc műsorod megtekintése közben.



Hisense televízió zavaró kábelek nélkül

Nincsenek többé zavaró kábelek! A speciális kábeltartónak köszönhetően, amely mindent egy csomagban köt össze, semmi sem fog kilógni a nappaliban, így minden tiszta és rendezett marad.




Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Maximális fényerő 600 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,2 cm
Magasság 93,4 cm
Mélység 37,8 cm
Magasság talp nélkül 86,2 cm
Mélység talp nélkül 8,9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 100 cm
Tömeg 27,3 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020t6l
Termékszám:  65U8QF
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10