Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

65" Hisense 65AE7000F

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Hisense 65AE7000F

Élvezd a ragyogó képeket 4K HDR minőségben

A 65”-os Hisense AE7000F televízión minőségi képeket élvezhetsz részletes 4K Ultra HD felbontásban, amely támogatja a modern HDR 10 +/HLG technológiát és a finomhangolt DTS Studio Sound™ térhangzást. A felhasználóbarát, sokféle alkalmazással rendelkező VIDAA operációs rendszer gondoskodik a gyors irányításról. A készülék minimalista keret nélküli kivitelezéssel büszkélkedik, ennek köszönhetően a Hisense TV vonzó kiegészítője lesz minden belső térnek.

Támogatja a modern HDR 10+/HLG formátumot

A Hisense AE7000F intelligens TV támogatja a HDR tartalom megjelenítését, amely a kontraszt és a szín pontosságának maximalizálása révén javítja a részleteket. Csak csatlakoztass egy 4K Blu-ray lejátszót, külső USB-háttértárat, vagy PlayStation vagy XBOX játékkonzolt, és élvezd a csúcsminőségű képet magas UHD minőségben, elképesztőenélénkszínekkel. A nagy felbontású tartalom streaming a kiválasztott VOD-szolgáltatóktól szintén támogatott.



65 "-os Hisense AE7000F televízió Ultra Dimming technológiával

A Hisense Ultra Dimming technológia különböző kontrasztnövelő görbéket alkalmaz a képernyő különböző részein a lenyűgözőbb kép elérése érdekében. A kontraszt nemcsak a részletekben mutatkozik meg, de az egész kép tekintetében is javulni fog. Ezenkívül az UHD AI Upscaler technológia kedvenc filmjeid, tévéműsorod vagysportközvetítésed HD vagyFull HD felbontásban fejleszti tiszta és éles képpé, közelítve a 4K minőséghez.



A Hisense AE7000F gamer módot kínál a gördélekeny játékmenethez

Az UHD Smart TV Hisense AE7000F gördülékenyebb játékot biztosít, és javítja a nyerési esélyeket a rövidebb válaszidőnek köszönhetően. A Hisense 65AE7000F TV válaszideje csupán 16 ms, amelyet különösen sport- vagy versenyjátékok esetén fogsz értékelni.



Virtuális térhangzás a DTS Studio Sound™ technológiával

A DTS Studio Sound technológia integrált hangszórói magával ragadó térhangzást biztosítanak. Ezenkívül a Hisense AE7000F utómunkákat és pszichoakusztikus technikákat alkalmaz a teljes 3D hangélmény érdekében, lenyűgözőbb basszusokkal, kristálytiszta párbeszédekkel és konstans hangerővel gazdagítva.



Élvezd a szórakozást a VIDAA operációs rendszerrel

A korszerű VIDAA 3.0 operációs rendszer gyors, felhasználóbarát és egyszerűen testreszabható vezérlést kínál a Hisense 65AE7000F TV számára, számos népszerű alkalmazáshoz történő hozzáféréssel, mint például a Netflix, a Prime Video, a YouTube és a Freeview Play. Sőt, az Amazon Alexa hangvezérlés is támogatott. Ezenkívül aVIDAA rendszer okosalgoritmusokkal optimalizálhatja a kép- és hangminőséget az automatikus jelenetfelismerés alapján, hogy a bemenettől függetlenül kiváló minőséget biztosítson.



Remote NOW mobilalkalmazás

Miután párosítottad a Hisense AE7000F-et a Remote NOW mobilalkalmazással, lecserélheted a távirányítót okostelefonodra. Az alkalmazás lehetővé teszi a mobiltelefon tartalmak megjelenítését közvetlenül a Hisense 65AE7000F TV nagy képernyőjén, lehetővé teszi a kényelmes szövegbevitelt, sőt a telefont egérként is használhatod akönnyebb böngészésérdekében.


Hisense AE7000F Smart TV Bluetooth kapcsolattal

A vezeték nélküli Bluetooth interfész lehetővé teszi a fejhallgató, soundbar vagy hangszórók könnyű csatlakoztatását a Hisense 65AE7000F készülékhez a kívánt hangélmény elérése érdekében.

.




Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, CI+ 1.4, Audio analóg bemenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,8 cm
Magasság 89,4 cm
Mélység 29 cm
Magasság talp nélkül 83,4 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 120,8 cm
Tömeg 17 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020t6a1
Termékszám:  65AE7000F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10