Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

65" Hisense 65A7500F

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Hisense 65A7500F

65"-os Hisense 65A7500F SMART LED televízió

A 164 cm-es UHD Smart Hisense 65A7500F televízió a modern designt és a valósághű képeket ötvözi - amelyeket a fejlett Dolby Vision HDR technológia támogat - valamint a DTS Virtual: X ™ technológiának köszönhetően élénk térhatású hangzást kínál. A VIDAA U4 operációs rendszer legújabb verziója tökéletes felhasználói élményt biztosít az online tartalom gyors elérése mellett.

Dolby Vision HDR

Élénk, valósághű kép akár 40-szer élénkebb világos színek és tízszer sötétebb fekete mellett, mint amelyeket a standard képek jelenítenek meg. A Hisense 65A7500F fejlett HDR technológiáját a mozi ihlette, amely csodálatos szórakozási élményt nyújt számodra.

A legújabb VIDAA U4 operációs rendszer

Élvezd a Hisense 65A7500F tévékészülék biztosította tartalmakat! A VIDAA technológia mindenről gondoskodik. Az olyan népszerű tartalomszolgáltatókkal, mint a Netflix, az Amazon Prime, a RedBull TV, az UEFA.TV vagy a helyi VOYO-val kötött együttműködési megállapodásoknak köszönhetően filmek és sorozatok széles skálája juthat el hozzád, így minden felhasználó megtalálja a kedvére való szórakozást. A VIDAA U4.0 operációs rendszer gyorsan működik, egyértelmű és intuitív, ennek köszönhetően felhasználóbaráttá teszi a készüléket.

Színek széles kínálata

Egyetlen képernyő sem képes megjeleníteni az összes színt, amelyet valójában látunk. A széles színtartomány azonban jelentősen javítja azt, amit a TV képernyője meg tud mutatni számunkra. A Hisense 65A7500F esetében a színtartomány a DCI-P3-nak több, mint 90% -ra terjed ki - ez azt jelenti, hogy a megjelenített kép elképesztően közel áll a valósághoz.

Ultra Motion = Sima mozgás

A hagyományos tévékkel ellentétben, amelyek hajlamosak a megjelenített mozgás elmosodására, a Hisense 65A7500F azonosítja a gyorsan mozgó objektumok legkisebb részleteit is és rekonstruálja a pixeleket a tiszta mozgás érdekében. A tiszta kép reprodukálása után a Hisense 65A7500F a kép pontos kontúrját szükség szerint újrakonfigurálja, jelentősen csökkentve a zavaró vonalakat és az egyéb zajt.
Ha szükséges, a Hisense 65A7500F TV processzora átmeneti kereteket hoz létre, és beilleszti azokat az eredeti videokeretek közé. Mindez lehetővé teszi, hogy a videó megfeleljen a TV frissítési gyakoriságának. Az eredmény pedig tiszta és sima mozgás minden jelenetben.

DTS Virtual: X ™

A Hisense 65A7500F tévékészülék beépített DTS Virtual: X ™ technológiával magával ragadó hangot kínál tweeterek szükségessége nélkül. Hallgasd meg a híreket könnyedén, vagy élvezd a filmek megindító párbeszédeit. A tévékészülék megismeri és elválasztja a párbeszédet a háttértől, hogy könnyebben hallható legyen. Ezenkívül a basszus érzékelésével az adott műsor középpontjában érezheted magad. Nem is beszélve arról, hogy torzítás nélkül mindent hangosabban hallhatsz.

Bluetooth

A kívánt hangélmény eléréséhez egyszerűen csatlakoztasd fejhallgatód vagy hangszóród Bluetooth-on keresztül a Hisense 65A7500F készülékhez.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 350 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, CI+ 1.4, Audio analóg bemenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,5 cm
Magasság 90,4 cm
Mélység 29,4 cm
Magasság talp nélkül 83,5 cm
Mélység talp nélkül 7,9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 74,2 cm
Tömeg 19,8 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  HIS020t6f
Termékszám:  65A7500F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20