Oldal frissítése

65" Hisense 65A6K

4,4 5 értékelés
Szuper ár
159 900 Ft

65" Hisense 65A6K

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen HISENSE TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate) és 8 ms-es válaszidő kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert kapta, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 65
Televízió 65

65" Hisense 65A6K TV legfontosabb tulajdonságai

  • A csodálatos HISENSE TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A televízió 8 ms válaszidőt nyújt
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • 300 cd/m² maximális fényerő mellett a színek valósak, tökéletesen tiszták és természetesek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X gondoskodik a mozis hangminőségről
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Kivételesen éles képi megjelenítés

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Eme HISENSE TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia lehetővé teszi a pontos zóna-háttérvilágítást, amely alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme LCD LED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely segít elérni a tiszta képet.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+ és Dolby Vision. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 65
Televízió 65

Válj profi játékossá ezzel a nagyszerű HISENSE televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. A VRR technológia biztosítja, hogy a játékok nagyon szépen és simán fussanak, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást biztosít. Eme HISENSE TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Ez a modern Vidaa okos TV sok hasznos funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a nagyszerű HISENSE tévé összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A TV hangkalibrációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, ahol található, és kalibrálja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény elérése érdekében.

Televízió 65
Televízió 65

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett HISENSE LCD LED televízió biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

83,4 × 145,2 × 7,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,4 × 7,4 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

24,5 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision
Maximális fényerő 300 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 8 ms
Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,2 cm
Magasság 83,4 cm
Mélység 7,4 cm
Magasság talp nélkül 83,4 cm
Mélység talp nélkül 7,4 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 116,4 cm
Tömeg 24,5 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020t6a01b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  65A6K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10