Oldal frissítése

60" Samsung UE60BU8072

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

60" Samsung UE60BU8072

Modern Crystal UHD TV a színek milliárdnyi árnyalatával


A Samsung UE60BU8072 SMART LED TV fantasztikusan dinamikus színteljesítménye

A minimalista Samsung TV formatervezése a legújabb trendeket követi - rendkívül vékony, elegáns profil, ragyogó színvisszaadás, lenyűgöző 4K felbontás és számos innovatív funkció, amelyek nemcsak a népszerű streaming szolgáltatásokhoz biztosítanak hozzáférést, hanem a munkában vagy a tanulásban is segítenek. A Samsung legmodernebb Crystal UHD TV-je egymilliárd színt és a multimédiás szórakozás új dimenzióját hozza el az életedbe.


A televízió 4K nagy felbontásának titka

Még a régi filmklasszikusok is modern felbontást kapnak az innovatív 4K upscalinggel, amely egy intelligens és fejlett algoritmusnak köszönhetően bármilyen tartalmat képes 4K csúcsfelbontásra hozni, függetlenül az eredeti forrástól. A nagy teljesítményű Crystal Processor 4K ezután biztosítja a Samsung készüléked legsimább és legzökkenőmentesebb működését a megszakítás nélküli, szórakozással teli filmestékhez.


Javított érzékenység az intenzívebb színek és mélység érdekében

A Samsung UE60BU8072 SMART LED TV hiteles képet nyújt, még nagyobb hangsúlyt fektetve az egyes felvételek részletességére. Az innovatív képkontraszt-javító technológia megvizsgálja az egyes jelenetek egyes szegmenseit, és azonnal olyan minőségi színvonalra állítja őket, hogy a szemed még nagyobb mélységet és szélesebb színspektrumot érzékelhessen a képernyőn.

Pontos részletmegjelenítés nagy dinamikatartománnyal

Még a legsötétebb jelenetekben is felfedezheted a rejtett részleteket. A nagy dinamikatartomány biztosítja, hogy még a képernyő sötét területein is gyönyörűen megjelenített kontúrokat láthatsz, akárcsak a valóságban. A HDR képes nagyobb kontrasztú jelenetek kezelésére, és sokkal több mélységet ad az egyes képekhez. Ugyanakkor növeli a színskálázást, így a színek gazdag tárházát élvezheted a tévéképernyőn.

Gyönyörű tiszta és egyenletes kép a Samsung TV-n

Nem számít, hogy kedvenc játékodban küzdesz vagy a legújabb akciófilmet nézed - a Motion Xceleratorral kristálytiszta, részletgazdag képeknek adhatod át magad. A funkció automatikusan megbecsüli és kompenzálja az egyes képkockákat a tartalomforrásnak megfelelően, és javítja azok minőségét. Az alacsony késleltetési mód (ALLM) a gyönyörűen sima, könnyezés és elmosódás nélküli jelenetek mellett sokkal nagyobb kontrollt biztosít a képernyőn zajló események felett, alacsony bemeneti késleltetés mellett.

Okosotthon a kényelmesebb életért

Könnyítsd meg az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings funkció segítségével végső áttekintést kaphatsz okos készülékeidről. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig a Samsung Crystal UHD TV nagy képernyőjéről egy áttekinthető felületen - mindezt egyszerűen és intuitív módon.

Dolgozz kényelmesen otthonról a Samsung TV-n keresztül

Adj magadnak egy szélesebb perspektívát! Kapcsold be munkahelyi számítógépedet, laptopodat vagy telefonodat, és nézd meg tartalmaidat a Samsung UE60BU8072 SMART LED TV nagyméretű képernyőjén. Mindezt otthonról, kényelmesen, világosan, gyorsan és hatékonyan.

A legjobb streaming szolgáltatások

Szórakozz reggeltől estig a legnépszerűbb streaming szolgáltatások széles választékával, mint például Netflix, HBO Max, Skylink, Apple TV+, O2 TV, T-Mobile TV Go, Voyo, DRAMOX, és próbáld ki az új sport-, játék-, oktatási és életmód-alkalmazásokat.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 60 " (152,4 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 135,3 cm
Magasság 91 cm
Mélység 28,18 cm
Magasság talp nélkül 77,68 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Tömeg 19 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR177f5
Termékszám:  UE60BU8072UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10