Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

58"Hisense 58AE7000F

4,6 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

58"Hisense 58AE7000F

Élvezd a ragyogó képeket 4K HDR minőségben

Az 58”-os Hisense AE7000F televízióval kiváló minőségű képeket élvezhetsz részletes 4K Ultra HD felbontásban, amely támogatja a modern HDR 10 +/ HLG technológiát és a finomhangolt DTS Studio Sound ™ térhatású hangzást is. A felhasználóbarát, sokféle alkalmazással rendelkező VIDAA operációs rendszer gondoskodik a gyors irányításról.Akészülék minimalista keret nélküli kivitelezéssel büszkélkedhet, így a Hisense 58AE7000F minden belső tér vonzó kiegészítője lesz.

Támogatja a modern HDR 10+/HLG technológiát

A Hisense 58AE7000F intelligens TV támogatja a HDR tartalom megjelenítését, amely a kontraszt és a szín pontosságának maximalizálása révén javítja a részleteket. Csak csatlakoztass egy 4K Blu-ray lejátszót, külső USB-háttértárat, PlayStationt vagy XBOX játékkonzolt, és élvezd a csúcsminőségű képet magas UHD minőségben, elképesztőenélénkszínekmellett. A nagy felbontású tartalom streamingelés a kiválasztott VOD-szolgáltatóktól szintén támogatott.



58"-os Hisense AE7000F televízió Ultra Dimming technológiával

A Hisense Ultra Dimming technológia különböző kontrasztnövelő görbéket alkalmaz a képernyő különböző részein a lenyűgözőbb kép elérése érdekében. A kontraszt nemcsak a részletekben, de az egész kép tekintetében is javul. Ezenkívül az UHD AI Upscaler technológia kedvenc filmjeid, tévéműsoraid vagy sportközvetítésed HDvagyFullHD felbontásban fejleszti tiszta és éles képpé, közelítve a 4K minőséghez.



A Hisense AE7000F gamer módot kínál a gördülékenyebb játékmenethez

Az UHD Smart TV Hisense AE7000F gördülékenyebb játékot biztosít, és javítja a nyerési esélyeket a rövidebb válaszidőnek köszönhetően. A Hisense 58AE7000F TV válaszideje csupán 16 ms, amelyet különösen sport- vagy versenyjátékok esetén fogsz értékelni.



Virtuális térhangzás a DTS Studio Sound™ technológiával

A DTS Studio Sound technologia integrált hangszórói magával ragadó térhangzást biztosítanak. Ezenkívül a Hisense AE7000F utómunkát és pszichoakusztikus technikákat alkalmaz a teljes 3D hangélmény érdekében, lenyűgözőbb basszusokkal, kristálytiszta párbeszédekkel és konstans hangerővel gazdagítva.



Élvezd a szórakozást a VIDAA operációs rendszerrel

A korszerű VIDAA 3.0 operációs rendszer gyors, felhasználóbarát és könnyen testreszabható vezérlést kínál a Hisense 58AE7000F TV-hez, számos népszerű alkalmazáshoz történő hozzáférés mellett, mint például a Netflix, a Prime Video, a YouTube és a Freeview Play. Sőr, az Amazon Alexa hangvezérlés is elérhető. Ezenkívül a VIDAArendszerokos algoritmusokkal optimalizálhatja a kép- és hangminőséget az automatikus jelenetfelismerés alapján, hogy bemenettől függetlenül kiváló minőséget biztosítson.



Remote NOW mobilalkalmazás

Miután párosítottad a Hisense AE7000F-et a Remote NOW mobilalkalmazással, lecserélheted a távirányítót okostelefonra. Az alkalmazás lehetővé teszi a mobiltelefon tartalmának kivetítését közvetlenül a TV nagy képernyőjén, továbbá kényelmes szövegbevitelt tesz lehetővé, sőt a telefont egérként is használhatod a könnyebbböngészés érdekében.


Hisense AE7000F smart TV Bluetooth kapcsolattal

A vezeték nélküli Bluetooth interfész lehetővé teszi a fejhallgató, soundbar vagy hangszórók könnyű csatlakoztatását a Hisense 58AE7000F készülékhez a kívánt hangélmény elérése érdekében.

.




Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 58 " (147,32 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, CI+ 1.4, Audio analóg bemenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 129,3 cm
Magasság 81,3 cm
Mélység 22,6 cm
Magasság talp nélkül 75,3 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 13,8 kg
VESA felfüggesztés 200×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020q9c
Termékszám:  58AE7000F
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05