Oldal frissítése

55" Samsung UE55NU7442

4,8 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung UE55NU7442

Samsung UE55NU7442, 4K TV nagyszerű képminőséggel

Rendkívül részletes kép élénk színekkel

Egészen kivételes vizuális élményt kínálunk számodra - a Samsung prémium UHD TV képernyőjét. Nézd meg kedvenc filmjeidet a legújabb 4K felbontású képernyőn, amely Digital Europe tanúsítvánnyal rendelkezik. Fedezd fel az optimalizált megjelenítést és részletgazdagabb képet, minden eddiginél nagyobb felbontásban, a HDR technológiának köszönhetően. Merülj el a még jobb minőségű tartalmakban, hiszen az okos UHD Dimming technológia optimális színeket, kontrasztot és élességet biztosít.

Dinamikus, élethű színélmény

A Samsung Premium Ultra HD TV valóban kiváló minőségen kelti életre a színeket. A kiemelkedő színélményt a Dynamic Crystal Color technológia biztosítja, amely a szemed láttára varázsolja tévékészülékedet színes tónusok, kifinomult árnyalatok és finom színátmenetek palettájává.

Elegáns, keskeny kialakítású TV

Minden TV esetében természetesen a képminőség és az alkalmazott technológia a legfontosabb, a prémium kategóriás Samsung TV azonban kifinomult, minimalista kialakítást is kínál ezekhez a paraméterekhez. Elegáns, keskeny kialakításával kiemeli az éppen nézett tartalmat, ugyanakkor ízléses kiegészítője is nappalidnak.

A kábelek elrejthetők

Csak három egyszerű lépés - és a Clean Cable Design megoldásnak köszönhetően az összegabalyodott kábelek csúnya látványa nem zavarja a tévézés élményét és a belső tér harmóniáját.

1. lépés: Csatlakoztasd a kábeleket a TV-hez.
2. lépés: Helyezd a kábeleket a TV hátulján található kábelelvezetőbe.
3. lépés: Vezesd végig a kábeleket a TV állványban.
Rejtsd el a kábeleket. Őrizd meg a belső tér harmóniáját.

Nézd az igazán okos TV-t

Már nem igaz az állítás, miszerint a TV csak TV-nézésre jó. Bár a tévékészülék 100% -ban készen áll a különböző tartalmak lejátszásra, a Smart TV-funkcióknak köszönhetően okoseszközként is használható. A rendelkezésre álló programok praktikusan áttekinthetőek, a gyors tartalomkeresés vagy a televízióhoz csatlakoztatott eszközök egyszerű vezérlése pedig csak néhány azon funkciók közül, amelyek gyorsabbá és könnyebbé teszik a hozzáférést a szórakoztató tartalmakhoz.

Nincs szükség további távirányítókra

Mivel a televízió szórakoztató központtá válik, a One Remote távirányító gondoskodik róla, hogy kényelmesebben vezérelhesd. Felismeri és megjegyzi az egyes eszközöket, amelyeket csatlakoztattál a TV-készülékhez, és lehetővé teszi azok vezérlését. Így a különböző bemenetek közötti váltást és a különböző beállítások vezérlését egyetlen eszközzel végezheted.

Steam Link a nagyobb játékélményért

Lehet, hogy van egy hagyományos, játékhoz alkalmas monitorod a számítógépen - de a PC és a Samsung TV összekötésével a játékélmény teljesen új dimenzióját fedezheted fel. A TV Steam Link-el rendelkezik, hogy összekapcsolhasd a számítógépeddel és a Steam előfizetéseddel. Ezután a könyvtárból származó játékokat közvetlenül a nagyobb képernyőre irányíthatod. Így a játékok akár a kényelmes kanapéról is elérhetőek lesznek a nappalidban.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR182c1f
Termékszám:  UE55NU7442UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20