Oldal frissítése

55" Samsung UE55NU7302

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung UE55NU7302

A lenyűgöző nézői élményhez jól jön egy olyan TV, amelyik kiemelkedő minőségű képet nyújt és gazdag funkcióválasztékkal rendelkezik. A nagyobb, 55 " képátló a(z) Ultra HD 4K felbontással együtt pont megfelelő a tágasabb terekbe. A páratlan, 4K felbontás rendkívüli vizuális élményt nyújt. Az időtálló, ívelt televízió képernyő lehetővé teszi, hogy a kép torzulása minimális legyen bármilyen nézési szögből. A Smart TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 55" Samsung UE55NU7302 televízió fő tulajdonságai

  • Mindig éles és finom kép a 4K felbontásnak hála
  • 55" képernyő méret
  • Ún. „piros gomb” funkció, amivel például az adott csatorna műsorai, korábbi TV-programok, vagy akár különböző alkalmazások listáiról választhatunk
  • Integrált WiFi a hálózati csatlakozáshoz
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, amellyel a földi sugárzású TV-adásokat lehet fogni

A(z) Samsung televízió kivételes képminősége

A legigényesebb nézők közé tartozol? A(z) 55" Samsung UE55NU7302 lélegzetelállító felbontásával a legjobb választás. A 4K jelölés összesen négyszer annyi pixelt jelent a készüléken a klasszikus Full HD televíziókhoz képest. Tehát a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magas szintű részletgazdagságot eredményez. Még ha közel is ülsz, akkor sem gyengül a képminőség, tökéletesen éles lesz. A finom, tiszta képmegjelenítést különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a gyengébb felbontásban forgatott régebbi filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék , aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás gyakorlati hatása a különböző alkalmazások és funkciók zökkenőmentesebb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV, Ívelt TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,6 cm
Magasság 79,3 cm
Mélység 26,1 cm
Magasság talp nélkül 71,4 cm
Mélység talp nélkül 10,4 cm
Tömeg 18,1 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR182c1c
Termékszám:  UE55NU7302KXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20