Oldal frissítése

55 "Samsung UE55JS8002 SUHD

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55 "Samsung UE55JS8002 SUHD

Televízió már az ő szíve még a legfejlettebb technológia keveréke, hogy élvezze a képet. Speciální barevná technologie PurColour zobrazuje širší škálu barev a odstínů, z čehož vyplývá maximálně věrnost a přirozenost. Auto Mélység Enhancer hozzáteszi nagyobb értelme a mélység segítségével különböző szintjeit kontraszterősítést különböző területeken, és a képernyőn lévő objektumok, így néz élvezetesebbé és a kép szó szerint rajzolnom a történet. Mintegy bevonni fog érdemelnek 2-utas hangrendszer (mélynyomóval), és 3D-s képeket sima PQI 1800 (képminőség index).

legfontosabb jellemzői

  • Letisztult, minimalista keretben
  • Exkluzív Technologies nyomja össze a legnagyobb ki UHD
  • Próbáljon összpontosítani valami másra
  • Sound berendezés növeli a légkörbe
  • 2 tuner (DVB-T2 / C / S2)
  • Intuitív és gyors tempójú környezetben rendszer Tizen
  • Nagy portál szórakoztató és alkalmazások
  • Részletes szinkronizálás mobil eszközök

Több pont, további részletek

Hagyja magát elviszik. A felbontás Ultra HD képes lesz nyomon követni a legapróbb részleteket is, hogy egy közönséges Full HD rejtve maradt. UHD TV négyszer nagyobb felbontású, mint a Full HD. Akkor is, ha megnézi a forrás egy kisebb felbontású, kényeztesse magát a képminőség UHD. Innovatív módon javítja a minőségi tartalom kisebb felbontáson, és hozza azt a szintet UHD.

UHD támogatás technológia

A nagyobb felbontású UHD azt is jelenti, hogy a reprodukciós igényel intenzív képfeldolgozás. Micro Dimming Pro kiszámítja a pontos kontraszt, szín és szükséges részletességgel minden részét, hogy a kapott kép tökéletes - optimális fekete, fehér és kiolvasztott élénkebb színek. Bár a sötét területek jelennek fényes folt, Peak segédfény húzza világítás a megfelelő szintre.

szinkronizált

Smart TV lehet csatlakoztatni a mobil eszközök olyan könnyen, hogy ezáltal nyit egy teljesen új világot szórakoztató és hasznos funkciók, amelyek szó szerint megváltoztatja az életét. A TV bekapcsol a pillanat, amikor felébredek, és az Ön számára minden olyan információt, ami hasznos lehet az ideális megnyitó napján - például a napi menetrend, vagy az időjárás. Egyetlen kattintással megoszthatja tartalmat a mobil eszközök nagy képernyős TV, vagy akár okostelefonról, így már a kedvenc TV-műsorait mindenhol megy.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

3D támogatás Aktív 3D

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 125,2 cm
Magasság 76,2 cm
Mélység 23,2 cm
Magasság talp nélkül 71,3 cm
Mélység talp nélkül 2,9 cm
Tömeg 22 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR457p77
Termékszám:  UE55JS8002TXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15