Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" Samsung UE55AU7022

4,6 31 értékelés
149 990 Ft

55" Samsung UE55AU7022

A Samsung UE55AU7022 egy modern Crystal UHD TV a színek milliárdnyi árnyalatával


A Samsung UE55AU7022 fantasztikusan dinamikus színteljesítménnyel rendelkezik

A Samsung UE55AU7022minimalista kialakítása követi a legújabb trendeket, szupervékony, karcsú profillal, briliáns színvisszaadással, lenyűgöző 4K felbontással és számos innovatív funkcióval,. amelyek nemcsak a népszerű streamingszolgáltatások elérését könnyítik meg, hanem a munkát vagy a tanulást is segítik. A Samsung legmodernebb Crystal UHD TV-je egymilliárd színt és a multimédiás szórakozás új dimenzióját hozza el az Ön életébe.

Játék a Samsung Smart LED TV-n konzol nélkül

Szeretnél játszani kedvenc videojátékaiddal, de nincs játékkonzolod vagy nagy teljesítményű PC-d? Ne ess kétségbe. Az Xbox Game Pass tagsággal és az integrált alkalmazással egyedülálló módon, a készülék nélkül is beléphetsz a népszerű blockbusterek és újdonságok világába. Pihenjen több száz nagyszerű címmel.


A nagy felbontású 4K TV titka

Még a régi filmklasszikusok is megkapják a modern csavart az innovatív 4K felskálázással, amely egy intelligens és fejlett algoritmusnak köszönhetően bármilyen tartalmat csúcs 4K felbontásra hozhat, függetlenül az eredeti forrástól. A nagy teljesítményű Crystal Processor 4K ezután az egész készülék legsimább és legzökkenőmentesebb működését biztosítja a megszakítás nélküli, szórakozással teli filmestékhez.

Javított érzékenység az intenzívebb színek és mélység érdekében

A Samsung UE55AU7022 hiteles megjelenítése, még nagyobb figyelmet fordítva a részletekre az egyes felvételeken. Az innovatív képkontraszt-javító technológia megvizsgálja az egyes jelenetek egyes szegmenseit, és azonnal olyan minőségi színvonalra állítja őket, hogy a szemed még nagyobb mélységet és szélesebb színspektrumot érzékelhessen a képernyőn.


Pontos részletmegjelenítés nagy dinamikatartománnyal

Fedezze fel a rejtett részleteket még a legsötétebb jelenetekben is. A nagy dinamikatartomány biztosítja, hogy még a képernyő sötét területein is gyönyörűen megjelenített körvonalakat láthat, akárcsak a valóságban. A HDR képes nagyobb kontrasztú jeleneteket kezelni, és sokkal több mélységet ad az egyes képekhez. Ugyanakkor növeli a színskálázást, így a színek gazdag tárházát élvezheti a tévéképernyőn.

Dolgozzon kényelmesen otthonról a Samsung TV-n keresztül

Adj magadnak egy szélesebb perspektívát. Csatlakoztasd munkahelyi számítógépedet, laptopodat vagy telefonodat, és nézd meg tartalmaidat a Samsung UE55AU7022 nagyméretű képernyőjén.Mindezt otthonról, kényelmesen, egyértelműen, gyorsan és hatékonyan.

Okos otthon a kényelmesebb életért

Tedd könnyebbé az életed az otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével tökéletes áttekintést kaphatsz az okos készülékeidről. A Samsung UE55AU7022 SMART LED nagy képernyőjéről a mosógéptől a világításig mindent vezérelhetsz egy áttekinthető kezelőfelületen - mindezt egyszerűen és intuitív módon.

A legjobb streaming szolgáltatások a Samsung UE55AU7022 készüléken

Szórakozz reggeltől estig a legnépszerűbb streamingszolgáltatások széles választékával, mint például a Netflix,HBO Max,Skylink,Apple TV+,O2 TV,T-Mobile TV Go, Voyo,Disney+,BetterTVés próbálj ki új sport-, játék-, oktatási és életmód-alkalmazásokat.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Canal+, Telly, Apple TV, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 122,76 cm
Magasság 78,87 cm
Mélység 25,17 cm
Magasság talp nélkül 72,11 cm
Mélység talp nélkül 8,01 cm
Tömeg 12,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Kód:  WR178d1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UE55AU7022KXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20