Oldal frissítése

55" Samsung The Terrace QE55LST7TG

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung The Terrace QE55LST7TG

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Samsung Samsung Lifestyle TV televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Ezen Samsung Smart TV és Kültéri TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A távirányító a csomag része.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung The Terrace QE55LST7TG tévé kulcsfontosságú paraméterei

  • A csodálatos Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV és Kültéri TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Picture quality indexe 4400 PQI
  • Dolby Digital Plus biztosítja a mozis hangélményt
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV és Amazon Prime Video

Meglepően tökéletesen éles kép

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a remek Samsung tévé rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást. A helyi fényerő szabályozás-funkció a felelős a háttérvilágításért a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen QLED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával bír, amely páratlanul széles színspektrumot jelenít meg, és a kép teljesen hű az eredetihez. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A képfeldolgozási index segítségével mérjük a TV általános képminőségét, melynek pontos értéke 4400 PQI.

Televízió 55

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A fejlett gamer mód funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Eme Samsung tévé rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Használd ki a modern Samsung TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a fejlett Samsung QLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Szélesség:

124,74 cm

Talp nélküli méretek:

72,09 × 5,98 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

29,3 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV, Kültéri TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,74 cm
Magasság talp nélkül 72,09 cm
Mélység talp nélkül 5,98 cm
Tömeg 29,3 kg

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR176n35
Termékszám:  QE55LST7TGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10