Oldal frissítése

55" Samsung The Serif QE55LS01BH Cotton Blue

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -21 %
359 990 Ft 454 490 Ft

55" Samsung The Serif QE55LS01BH Cotton Blue

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Lifestyle TV televízió. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert kapta, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését kék szín teszi tökéletessé. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung The Serif QE55LS01BH Cotton Blue TV főbb paraméterei

  • A lenyűgöző Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV mozivá varázsolja otthonod
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert kapta
  • Edge LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Picture quality indexe 3300 CMR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ezen Samsung televízió rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén kaptak helyet, így érdekes és megnyerő lehet a vékonyabb TV-t kedvelők körében. A helyi fényerő funkció gondoskodik a háttérvilágítás szabályozásáról a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen QLED technológiát használó TV magával ragad. A QLED kijelző egyedülálló technológiával büszkélkedhet, amely páratlanul széles színspektrumot jelenít meg, és a kép teljesen hű az eredetihez. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index tükrözi, melynek pontos értéke 3300 CMR.

Televízió 55
Televízió 55

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A VRR technológia lehetővé teszi, hogy a játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül fussanak, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Eme Samsung TV hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Televízió 55

Használd ki a nagyszerű Samsung tévé összes okos funkcióját

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes tulajdonság a 360°-os videólejátszás. 360°-os lejátszáskor minden irányból megtekinthető a videó. Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

Televízió 55

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a remek Samsung QLED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

123,74 × 125,49 × 48,28 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

74,83 × 22,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

27,2 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 125,49 cm
Magasság 123,74 cm
Mélység 48,28 cm
Magasság talp nélkül 74,83 cm
Mélység talp nélkül 22,1 cm
Tömeg 27,2 kg

Szín

Szín Kék

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Kék
Kód:  WR176n11
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE55LS01BHUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15