Oldal frissítése

55" Samsung The Frame QE55LS03BG

4,9 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung The Frame QE55LS03BG

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Lifestyle TV TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és Ideal for PlayStation 5 garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A fali tartó és a távirányító része a csomagnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung The Frame QE55LS03BG TV kulcsfontosságú jellemzői

  • A remek Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV valódi mozi élményt nyújt
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel működik
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Képfeldolgozási indexe 3500 CMR
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint Canal+, MAGENTA TV és Xbox Game Pass

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a remek Samsung TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely nagy élességet garantál. A helyi fényerő funkció a felelős a háttérvilágítás szabályozásáért a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen QLED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index tükrözi, melynek értéke jelen esetben 3500 CMR.

Televízió 55
Televízió 55

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A remek VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és ideal for PlayStation 5 funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ezen Samsung TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Televízió 55

Használd ki a modern Samsung TV összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal minden irányból meg tudjuk tekinteni a videót. Ez lehetővé teszi, hogy navigáljunk a környezetben, és olyan részleteket fedezzünk fel, amelyek el lennének rejtve egy normál videóban.

Az ideális társ minden háztartásba

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben.

Televízió 55
Televízió 55

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a modern Samsung QLED tévé biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

74,3 × 123,8 × 22,8 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

70,9 × 2,5 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

17 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 123,8 cm
Magasság 74,3 cm
Mélység 22,8 cm
Magasság talp nélkül 70,9 cm
Mélység talp nélkül 2,5 cm
Tömeg 17 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma Fali tartó

Díjak

Díjak Díj nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176n3
Termékszám:  QE55LS03BGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10