Oldal frissítése

55" Samsung QE55S95C

4,7 11 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -6 %
499 990 Ft 529 990 Ft

55" Samsung QE55S95C

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen Samsung Samsung OLED TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung QE55S95C TV kulcsfontosságú jellemzői

  • A nagyszerű Samsung Samsung OLED sorozatú TV valódi mozi élményt nyújt
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint Canal+, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Eme Samsung televízió a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. A helyi fényerő szabályozás-funkció gondoskodik a háttérvilágításról a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 55
Televízió 55

OLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen OLED technológiát használó TV magával ragadó szórakozást nyújt. Az OLED technológiával rendelkező kijelző magas kontrasztjáról, széles látószögéről, gyors válaszidejéről és élénk színeiről ismert. Lehetővé teszi az egyes pixelek be- és kikapcsolását, így elérhetővé válnak a valóban fekete árnyalatok. Az OLED kijelző energiatakarékos, mert csak azok a képpontok fogyasztanak, amelyek éppen aktiválva vannak.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához.

Televízió 55
Televízió 55

Válj profi játékossá ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A fejlett VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ez a nagyszerű Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Televízió 55

Használd ki a nagyszerű Samsung televízió összes smart funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a 360°-os videólejátszás. 360°-os lejátszáskor minden irányból megtekinthető a videó. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a klasszikus videóban rejtve maradnának.

A tökéletes társ minden háztartásba

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz. Lényegtelen, hol helyezkedik el a szobában, ez a nagyszerű Samsung TV érzékeli a tartózkodási helyed, és az audio kimenet beállítása után úgy érzed majd, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Televízió 55
Televízió 55

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern Samsung OLED televízió elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

77,1 × 122,5 × 26,8 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

70,6 cm

Tömeg:

24 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és Kettős

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,5 cm
Magasság 77,1 cm
Mélység 26,8 cm
Magasság talp nélkül 70,6 cm
Tömeg 24 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma One Connect box, One Connect kábel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176n92
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE55S95CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20