Oldal frissítése

55" Samsung QE55S92C

Ingyenes
szállítás boltjainkba
490 290 Ft

55" Samsung QE55S92C

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Samsung Samsung OLED TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és AMD FreeSync Premium elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 40W-os Subwoofer hangszóró felel. Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert kapta, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését ezüst szín egészíti ki. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung QE55S92C tévé főbb jellemzői

  • Eme Samsung Samsung OLED sorozatú televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern OLED technológiának, és HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 40W-os Subwoofer hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • További népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint Vodafone TV

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Eme Samsung TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A TV tükröződésmentes kijelzővel rendelkezik, amely minimalizálja a tükröződést, és növeli a kép minőségét.

Televízió 55
Televízió 55

OLED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme OLED technológiát alkalmazó TV nagyszerű vizuális szórakozást biztosít. Az OLED technológiával rendelkező kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Mivel képes az egyes pixeleket be- és kikapcsolni, ezáltal elérhetővé válnak a valódi fekete árnyalatok. Az OLED kijelző energiahatékony, mert csak azok a képpontok fogyasztanak, amelyek éppen aktiválva vannak.

HDR formátum támogatás

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10+ és HLG. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához.

Televízió 55

Válj profi gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A remek gamer mód és AMD FreeSync Premium funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Eme Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Ezen Tizen smart TV sok hasznos funkciót rejt, mint Bixby. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart funkcióját

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0.3. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth és WiFi 5. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül biztosított a 3D térhangzás. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. Nem számít, hol ülsz a szobában, ez a nagyszerű Samsung TV érzékeli a tartózkodási helyed, és úgy állítja be az audio kimenetet, hogy olyan élmény legyen, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a modern Samsung OLED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Az Ambilight funkció az egyik kivételes tulajdonsága. Ez egy beépített világítás, ami a TV hátulján található. Színes fényhatás jön létre a képernyő körül a LED-eknek köszönhetően, amely automatikusan reagál a megjelenített tartalomra. A feladat a TV nézés élményének fokozása, illetve olyan benyomás kialakítása, hogy még nagyobb és dinamikusabb képernyőt nézhetünk. A speciális PIP (kép a képben) funkció lehetővé teszi, hogy egy képernyőn lássunk két külön forrásból származó képet.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Méretek:

77,35 × 122,54 × 26,59 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

70,86 × 3,99 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

16,2 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Képernyő felülete Tükröződésmentes
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,54 cm
Magasság 77,35 cm
Mélység 26,59 cm
Magasság talp nélkül 70,86 cm
Mélység talp nélkül 3,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 36,6 cm
Tömeg 16,2 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

Hangszóró teljesítmény 40 W
Beépített audio Subwoofer
További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Maximális fogyasztás 310 W
Általános fogyasztás 82 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR176n91a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE55S92CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10