Oldal frissítése

55" Samsung QE55Q90

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung QE55Q90

A tökéletes kép 


Elképesztő színek

Élvezd az élethű színeket a Samsung QE55Q90 Quantum Dot képalkotó technológiája segítségével. A színek teljes egészében pontosak, és valósághű tónusok kapsz, akár a legsötétebb, akár a legvilágosabb jeleneteket nézed.



Kivételes kontraszt

Fedezd fel a Samsung QE55Q90 televízió legújabb funkcióit a Direct Full Array Elite közvetlen háttérvilágítás segítségével, amely tökéletes színeket és kontrasztot nyújt. A fekete ennek köszönhetően valóban fekete lesz, és a jelenteket hihetetlen mélységben, alapos részletességgel élvezheted. Az ultra nagy betekintési szögnek köszönhetően a minőségi képet szinte bárhonnan nézheted. Mostantól nem kell közvetlenül a képernyővel szemben ülnöd.



Páratlan módon skálázható fényerő

A Samsung QE55Q90 nyújtotta valósághű élményről egyebek között a csúcsmodern Quantum HDR 16X dinamikus fényerő-szabályozás gondoskodik. A jelenetek minden egyes pillanatát látni fogod még akkor is, ha az erős fény vagy az árnyék miatt az egyébként nem látszanának. Többé az éjszakai jelenetek sem vesznek el a sötétben, mert a HDR gondoskodik a természetes kontrasztról és a színekről.



A legmodernebb képernyő játékokhoz

A videojáték többé nem fog szaggatni, a legnagyobb sebességen is élvezni fogod a jeleneteket. Az új Samsung QE55Q90 televízió támogatja a FreeSync (VRR) technológiát, lerövidül a válaszidő, így a leggyorsabb játékokat is teljes minőségben és torzulás nélkül játszhatod. A Dynamic Black Equalizer a képernyő sötétebb részein gondoskodik a megfelelő megjelenésről, így az árnyékban bujkáló ellenség többé nem rejtőzhet el előled. A Samsung QE55Q90 elemzi az adott játékot, optimalizálja a képi és hangi beállításokat. Minderről az Auto Game Mode gondoskodik, amely kompatibilis az BOX, a PS4 és a Nintendo Switch konzolokkal, valamint a Steam Link alkalmazással.



Felskálázás a mesterséges intelligenciával

A Samsung QE55Q90 televízió lelke a Quantum 4K processzor, amelynek kivételes teljesítményét kedvenc filmjeid és sorozataid alatt tesztelheted. A processzor automatikusan beállítja a hangot, a környezeti fényviszonyokhoz igazítja a képernyő fényerejét, ezen kívül az AI Upscaling felskálázás is segítségedre lesz. A gépi tanulás és a mesterséges intelligencia révén a kis felbontású képeket is 4K-ban nézheted. Az AI elemzi a részleteket, kiszűri a zajt, és új életet lehel a régebbi képekbe.



Tökéletesen letisztult megjelenés

A Samsung QE55Q90 televízió esetében a One Invisible Connection technológia segítségével a tápellátás és az adatátvitel egyetlen, szinte alig látható kábellel történik. A kábel egy különleges hubhoz kapcsolódik, amely a többi eszközt fogja össze, és könnyen elrejtheted szem elől. A letisztult elegancia a Samsung QE55Q90 televízió megjelenésén is látszik. Nagyon vékony kerete lehetővé teszi, hogy kizárólag a képre koncentrálhass.



Láthatatlan televízió

Az új Samsung QE55Q90 fényűző moziteremmé változtatja nappalidat, ezen kívül tökéletesen egybeolvad környezetével. Az Ambient móddal kikapcsolt állapotban fotókat és díszítő motívumokat jeleníthetsz meg, vagy egyszerűen csak a környező falak színét mutatja. A fekete téglalap immár a múlté. Cseréld le egy olyan intelligens és modern képernyőre, amely nem csupán ízléses vizuális elemeket jelenít meg, hanem olyan praktikus információt is, mint az idő és a dátum.



Lehetőségek tárháza

A One Remote távirányítóval nem csupán egy klasszikus tévét vezérelhetsz. A Smart Hub segítségével megnyílik előtted az online szórakozás, a streamelő szolgáltatások és az interaktív tartalom felé vezető ajtó. A SmartThings segítségével intelligens otthonodat vezérelheted a robotporszívótól a villany fel- és lekapcsolásáig.






Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 123,12 cm
Magasság 79,67 cm
Mélység 23,53 cm
Magasság talp nélkül 70,81 cm
Mélység talp nélkül 3,99 cm
Tömeg 24,7 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR181d5
Termékszám:  QE55Q90RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15