Oldal frissítése

55" Samsung QE55Q65

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung QE55Q65

A maximális nézői élményhez kell egy olyan tévékészülék, amely tökéletes képfelbontással és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A teljes értékű, 55" méret, valamint a(z) 4K Ultra HD felbontásnak hála a(z) 55" Samsung QE55Q65 kiválóan illik a nagyobb szobákba. A hihetetlen, 4K felbontású TV rendkívüli vizuális élményt nyújt. A QLED képalkotó technológia kvantumpontos diódák használatával biztosít fantasztikusan élénk színeket egészen a képernyő sarkáig. Így a kép ezzel a technológiával lenyűgöző hűséggel kerül visszaadásra. Az ún. okostévé technológia végtelen lehetőségeket kínál az okostelefonnal való kommunikáció révén.

A(z) 55" Samsung QE55Q65 okos tévé alapvető paraméterei

  • Rendkívüli, 4K felbontás a tökéletes részletesség érdekében
  • Egyedülálló QLED technológia a nagy fényerő és az élethű színek érdekében
  • A(z) HDR dinamikus tartomány páratlan dinamikát és természetesebb renderelést biztosít
  • 100 Hz frissítési frekvencia a lenyűgözően finom, zökkenőmentes képért, amit leginkább akciójeleneteknél vagy meccsek nézése közben lehet megtapasztalni
  • 55" képernyő méretű tévé
  • Tizen TV operációs rendszer
  • Multimédiás funkciók: gamer mód, lejátszás usb-ről, felvétel usb-re és hotel mód
  • A hangvezérlési funkció kiküszöböli a klasszikus TV-vezérlés szükségességét
  • A játék mód kiküszöböli a kép késleltetett megjelenítését, miközben játszol, így egy pillanatra sem veszítheted el a játék irányítását
  • WiFi-funkció a könnyű internetcsatlakozáshoz
  • Bluetooth funkció a különböző eszközök csatlakoztatásához
  • Lehetőség pendrive-ra történő mentésre, a kedvenc filmek rögzítésére és későbbi időpontban történő lejátszására
  • VESA szabványos konzolhoz azonnal használható lyukakkal egymástól 200×200 mm távolságra pl. falra történő erősítéshez
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) 55" Samsung QE55Q65 TV kivételes képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 55" Samsung QE55Q65 fantasztikus felbontásával a legjobb választás. A 4K UHD jelölés négyszer annyi képpontot jelent a panelen az átlagos Full HD tévékhez képest. Tehát a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magasfokú részletességet eredményez. Még kisebb távolságról történő nézéskor sem gyengül a képminőség, tökéletesen éles marad. A finom képmegjelenítést egyre több tartalomnál használhatod ki. Még a gyengébb felbontásban forgatott régi filmeket és sorozatokat is mesterségesen feljavítja a televízió és tökéletesebbé teszi a képüket. A nagy felbontás nem várt plusz előnye a kínált alkalmazások zökkenőmentesebb működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

QLED technológia a természetes színekért

A csúcsminőségű képet a különleges QLED technológia garantálja, amely továbbfejlesztett háttérvilágító rendszerű. Így a lehető legtöbb színt képes megjeleníteni, ami miatt a kép maradéktalanul élethű lesz. Ezzel párhuzamosan átlag feletti fényerő is jellemzi és nem okoz problémát az sem, ha világosabb szobában nézzük. A kép mindig kitűnő és torzulásmentes marad, még ha oldalról is nézzük. Lényegében már magától értetődő jellemző a magas dinamikus tartomány, az ún. HDR. Ez segíti a természetes kontrasztot és a fényerőt, csökkenti például a szembefény káros hatásait és a jeleneteknek valósághűbb színeket és árnyékokat ad. A kedvező 100 Hz frissítési frekvencia azt jelzi, hogy a készülék milyen sebességgel képes átrajzolni a képet és hogy jól illik az akciójelenetekhez, melyeket mindig tökéletesen sima átmenettel jelenít meg.

A(z) 55" Samsung QE55Q65 csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud fogadni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. A kábel TV esetében a(z) 55" Samsung QE55Q65 televízió ún. DVB-C tunerrel csatlakozik. Egyéb elektronikák csatlakoztatáshoz szolgál a Bluetooth technológia. Praktikus funkció, hogy külső meghajtóról is le tud játszani tartalmakat USB csatlakozón keresztül. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is rögzíthetők tartalmak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Netflix, HBO Max
SMART funkciók Hangvezérlés

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,72 cm
Magasság 79 cm
Mélység 26,39 cm
Magasság talp nélkül 71,35 cm
Mélység talp nélkül 5,87 cm
Tömeg 18,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR181d12
Termékszám:  QE55Q65RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10