Oldal frissítése

55" Samsung QE55Q60D

Leárazás -22 %
289 900 Ft 370 090 Ft

55" Samsung QE55Q60D

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung QLED TV. Samsung Q60D Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését szürke szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Samsung QE55Q60D TV legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen Samsung Samsung QLED Samsung Q60D sorozatú televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert támogatja
  • Dual LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Lenyűgözően éles kép

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Eme Samsung televízió rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely rendkívüli élességet garantál. A jobb háttérvilágítás, szélesebb színtartomány és jobb kontraszt érdekében a Dual LED technológia különböző típusú LED-eket kapcsol össze.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a tökéletes látványért

Ülj le a TV képernyője elé, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy feszültséggel teli thriller alkotói forgatták. Pontosan ez az a kép, amire számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a nagyszerű 55" Samsung QE55Q60D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes élményről otthonodban.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának.

Televízió 55
Televízió 55

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas gamer mód, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Eme Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a modern Tizen smart TV számos vonzó funkciót rejt, mint Bixby. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Használd ki a fejlett Samsung TV összes okos funkcióját

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV 2.0.3. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így lehetőségünk lesz minden irányból nézni a videót. Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a remek Samsung QLED televízió biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. Hála az integrált webkamerának, indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve sok más funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

74,59 × 123,21 × 22,4 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

70,83 × 2,57 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

22 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,21 cm
Magasság 74,59 cm
Mélység 22,4 cm
Magasság talp nélkül 70,83 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 89,62 cm
Tömeg 22 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Szürke

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Maximális fogyasztás 145 W
Általános fogyasztás 63 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Szürke
Kód:  WR175n4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE55Q60DAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20