Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

55" Samsung QE55Q60

4,8 61 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung QE55Q60

Merülj el a milliárdnyi színárnyalatban


Hihetetlen színek

Fedezd fel a Samsung QE55Q60 SMART OLED valósághű színeit a Quantum dot technológiának köszönhetően, amellyel 100%-os színgazdagság érhető el, valósághű színekkel dúsítva a sötét és világos jeleneteket.



Kivételes HDR technológia

A Samsung QE55Q60 SMART QLED hihetetlenül valósághű képélményét a kép még magasabb dinamikus tartománya garantálja. A Quantum HDR 4X az egyes jeleneteket képkockánként elemzi, és az adott tartalomhoz igazítja a képernyő fényerejét. Nézd kedvenc filmjeidet kiegyensúlyozott fényerővel és kivételesen mély kontraszttal. Semmi sem marad észrevétlenül a fényben vagy az árnyékban, a széles képernyőn minden egyes részletet látni fogsz.



Továbbfejlesztett gaming képernyő

Nincs többé késés a videójátékokban! Csakis zökkenőmentes és szélsebes működés vár rád! A Samsung QE55Q60 FreeSync (VRR) technológia támogatásának köszönhetően a bemeneti késés kisebb, így biztosítva azt a valós idejű játéksebességet, amely ahhoz kell, hogy a legjobb lehess. A Dynamic Black Equalizerrel jobban láthatsz a sötétben, továbbá a funkció részletes jelenetelemzéssel optimalizálja a Samsung QE55Q60 képminőségét és fokozza annak hangélményét. Minderről az Auto Game mód gondoskodik, amely kompatibilis az XBOX, a PS4 és a Nintendo Switch konzolokkal, ahogy a Steam Linkkel is.



Upscaling mesterséges intelligenciával

A Samsung QE55Q60 szívét a Quantum 4K processzor adja, amelynek teljesítményét minden bizonnyal értékelni fogod kedvenc filmjeid és sorozataid nézése során. Amellett, hogy automatikusan állítja be a hangzást és a képernyő fényerejét a környezeti feltételeknek megfelelően, de még az AI Upscaling technológiát is a rendelkezésedre bocsájtja. A készülék AI-alapú gépi tanulási megoldást alkalmaz a képzaj csökkentésére, az elveszett részletek helyreállítására, amely még a tárgyak és a szövegek kontúrjait is élesebbé teszi. Mostantól megközelítőleg 4K felbontásban élvezheted az összes tartalmat. Új életet lehet a régebbi jelenetekbe.



Képernyő, amely nem ismer határokat

A Samsung QE55Q60 SMART QLED TV-ről semmi nem vonhatja el a figyelmed. A készülék minimalista kialakítása a keskeny keret miatt a képre és az igazán fontos dolgokra összpontosítja a figyelmed.



Észrevétlen televízió

Az új Samsung QE55Q60 SMART QLED pillanatok alatt luxus mozivá változtatja a nappalidat, és tökéletesen alkalmazkodik a környezethez. Az Ambient üzemmóddal a készülék még kikapcsolt állapotban sem inaktív, ugyanis tökéletes természetességgel olvad be a berendezési tárgyak közé. Egyszerű fekete képernyő helyett hozzád illő, sokatmondó képeket láthatsz, amelyekhez egyszerű beállítások és számtalan lehetőség tartozik. A fekete négyzet már a múlté: egy modern és intelligens képernyő váltja fel, amely amellett, hogy ízléses vizuális elemekkel örvendezteti meg a szemet, még olyan praktikus információkkal is ellát, mint például a dátum és a pontos idő.



Lehetőségekkel teli képernyő

A One Remote távirányítóval a vezérlés sokkal több, mint a hagyományos TV-k esetében. A Smart Hub-nak köszönhetően ajtót nyithatsz az online szórakozás, a streaming szolgáltatások és az interaktív tartalmak világára. A SmartThings révén akár az egész okos otthonodat irányíthatod a robotporszívótól kezdve egészen a világítások fel- és lekapcsolásáig.


 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 123,72 cm
Magasság 79,09 cm
Mélység 26,39 cm
Magasság talp nélkül 71,35 cm
Mélység talp nélkül 5,87 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 97,35 cm
Tömeg 18,9 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR181d1
Termékszám:  QE55Q60RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10