Oldal frissítése

55" Samsung QE55LS03 Frame

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung QE55LS03 Frame


Vedd körül magad a művészet szépségével

Világszínvonalú galériák az otthonodban

Dobd fel a nappalidat egy műalkotással. Próbáld ki egy hónapig ingyen a Samsung Art Store szolgáltatást, és korlátlanul hozzáférhetsz több ezer festményt, rajzot és fényképet tartalmazó művészeti gyűjteményhez - a klasszikusoktól kezdve egészen a kortárs, modern darabokig.

Kedveled a művészetet?

Tetszik az absztrakt festészet, az impresszionizmus vagy a modern fényképezés? A Samsung Art Store hatalmas adatbázisából mindenki kiválaszthatja a számára tetsző műalkotásokat. Fedezd fel a művészetet az átláthatóan felosztott kategóriákon keresztül - művészeti irány, tárgy vagy a kép domináns színe. Ennek köszönhetően könnyen megtalálhatod a belteredhez illő művet.

Legyél galérista a Frame TV-vel

Tedd szebbé az otthonod stílusát a designos Frame TV-vel. Ez nem csupán egy nagyszerű, modern televízió - amint kikapcsolod, átváltozik egy elegáns keretté, amelyben végtelen mennyiségű képet és fotót jeleníthetsz meg. Rendezd el a kedvenc alkotóidtól származó műgyűjteményedet. Csak jelöld meg őket kedvencként, és mindegyiket megtalálod egy mappában. Ezenkívül azt az időt is beállíthatod, hogy mikor jelenítse meg a kikapcsolt Frame TV az általad kiválasztott képeket.

Egyedi kialakítású keret

Válaszd ki a keret színét, hogy tökéletes összhangban legyen az otthonod belterével. A keret nagyon gyorsan és egyszerűen telepíthető vagy kicserélhető a praktikus mágneseknek köszönhetően, amelyek megbízhatóan odatapadnak a televízió széléhez.Samsung Frame SMART QLED

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Zavartalan, tiszta formatervezés

A Frame TV kifinomult fény- és mozgásérzékelő rendszerrel rendelkezik. A fényérzékelő felismeri a környezeti fény intenzitását és beállítja a képernyő fényerejét a természetes megjelenítés érdekében. A mozgásérzékelőnek hála a Frame TV csak a jelenlétedben jeleníti meg a képeket, így energiát takarít meg. A One Connect megoldásnak köszönhetően csatlakoztathatod az összes eszközt a televízióhoz a One Connect Box segítségével, amelyet bárhol elhelyezhetsz a nappalidban. A televízióhoz egy szinte láthatatlan One Invisible Connection kábellel csatlakozik. Így anélkül pillanthatsz rá a stílusos televíziódra, hogy az esztétikájába belezavarnának a csúnya kábelek.

Minden irányban változtatható

Emeld ki az egyedi műalkotásokat a hét választható digitális tartóelem egyikében. Továbbá akár 10 szín közül is választhatsz, amelyet megváltoztathatsz a hangulatod szerint. A Frame TV-t többféle stílusban elhelyezheted a térben. Például teheted egy designos TV állványra, vagy felszerelheted a falra a No Gap Wall-Mount rendszer segítségével. Bármelyiket is választod, minden szögből tökéletes képet élvezhetsz. Ezenkívül a képernyő megdönthető oldalirányban, előre- és hátrafelé.

A QLED egymilliárd színű palettát kínál

Élvezd a kivételes képmegjelenítést a Frame TV Quantum Dot technológiájával. Merülj el a hihetetlenül élénk színekben a világos és a sötét jeleneteknél a 100%-os színhatással. Nézd meg a kedvenc filmedet a filmkészítők szemén keresztül. A HDR 10+ technológia kinyitja előtted azt az ajtót, amely páratlan, részletgazdag élményekhez vezet. A Frame TV stílusos kiegészítője lesz az otthonodnak. Ha megunnád a designját, csak válassz egy másik színű keretet, amelyet egy pillanat alatt könnyen kicserélhetsz.

AirPlay 2, Alexa és Google Assistant

Hagyd a távirányítót, ahol van. Vezéreld a Frame TV-t a saját hangoddal és a Bixby asszisztenssel vagy a támogatott ökoszisztémák egyikével. Az Airplay 2 támogatásnak köszönhetően Apple-eszközökről is streamelhetsz és megoszthatsz tartalmakat a televízióra. Az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatásokat sem felejtették el. Ezekkel kényelmesen átkapcsolhatod a műsorokat, szabályozhatod a hangerőt, be- vagy kikapcsolhatod a televíziót, és így tovább.

Minden kéznél van - gyorsan és egyszerűen

Szabadulj meg a sok felesleges távirányítótól. A One Remote Control és az okostelefonod segítségével könnyen és gyorsan módosíthatod a beállításokat vagy lecserélheted a megjelenített műalkotásokat. Ugyanilyen gyorsan és egyszerűen hozzáférhetsz a kedvenc sorozataidhoz a Netflix-en vagy az Amazon Prime Video-n - ezeket a streaming alkalmazásokat a távirányítón található speciális gombokkal érheted el.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,5 cm
Magasság 87,5 cm
Mélység 29,4 cm
Magasság talp nélkül 70,7 cm
Mélység talp nélkül 4,2 cm
Tömeg 31,7 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR181r6
Termékszám:  QE55LS03RAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10