Oldal frissítése

55" Samsung DC55E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung DC55E

Függetlenül attól, hogy egy történetet szeretne elmondani vagy egy terméket eladni, az a legfontosabb, hogy kristálytiszta legyen a megjelenített kép. Ez a nagy formátumú, 350 nit maximális fényerővel rendelkező és Full HD felbontású Samsung képernyő, amelyen még gyenge fényviszonyok mellett is szemet gyönyörködtető képek láthatók!  A 60 Hz frekvenciájú világos D-LED BLU panel, széles látószögű képeket jelenít meg torzítás vagy képminőség romlás nélkül. Ennek a rövid válaszidőnek (6 ms GTG) köszönhetően nagy a színválaszték és magas a kontrasztarány, ez a modell képes lejátszani a legnagyobb grafikai teljesítményt igénylő jeleneteket és animációkat is.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy formátumú Full HD felbontású kijelző
  • Képkocka ráta eléri akár a 60 Hz-et
  • Nagy kontrasztarány 5000: 1
  • Széles látószög - 178 fok vízszintesen és függőlegesen is
  • Beépített hangszórók 20 W-os teljesítménnyel
  • Pivot funkció - képes a képet forgatni ( pálcika ember animáció)
  • USB funkció ütemezett videók és a képek lejátszásához
  • Egy pár HDMI csatlakozó, D-Sub és DVI-D
  • Alacsony fogyasztás és alacsony üzemeltetési költségek

Fantasztikus csatlakoztathatóság és karcsú formai kialakítás

A hátlapon csatlakozók széles választéka található a videó források és audio jelek eléréséhez. A DVI, VGA és HDMI gondoskodik a video adatátvitelről és egy szabványos 3,5 mm bemeneti és egy kimeneti audio csatlakozó is rendelkezésre áll.  Ezek egyike sem akadályozza az ultra vékony kialakítást - ahol a monitor mélysége csak 5 cm!  Szintén kompatibilis a VESA (200 × 200 mm)-vel, amely azt teszi lehetővé, hogy ezt a nagy formátumú kijelzőt könnyű legyen felszerelni a falra. A közmondásos hab a tortán a 2 x 10 W -os teljesítményű sztereó hangszóró kimenet, amelyet akkor lehet igénybe venni, amikor  az audio rendszer külső hangszóróit nem lehet használni.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 16 h/nap
Kód:  WH609p6
Termékszám:  LH55DCEPLGC/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10