Oldal frissítése

55" Philips BDL5535QL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Philips BDL5535QL

A Signage Solution kijelzőkkel működő sorozat darabja tökéletes a tartalom megjelenítéséhez nagyközönség számára is, mivel a legjobb adottságokkal rendelkezik erre a célra. A kijelző éles képet, élénk színeket és finom kontraszt fokozatokat kínál. Ezt a monitort szinte bármilyen szögből nézheti anélkül, hogy a kijelző megváltoztatná a színét. Az Ambilight 2 rendszerrel felszerelt monitor azonnal magára vonzza a néző figyelmét, majd végül teljesen elképráztatja őt. A két oldalról visszaverődő fény színében mindig igazodik a kép színéhez. Egy másik különlegessége a D-image funkció a klinikai képek (röntgen felvételek) megtekintésére. A kijelző szürkeárnyalatos megjelenítéskor az optimális teljesítmény elérésére lett programozva a gyártáskor,  így a betegek kezelésekor láthatja majd a fontos, árnyalatnyi eltéréseket a felvételeken.

Legfontosabb jellemzői

  •  Egyszerre nagyobb / szélesebb igényű közönség elvárásainak is meg tud felelni
  • Optikai képjavítás a nézők elkápráztatásáért (Ambilight 2)
  • Funkciók klinikai kép diagnosztizálására
  • USB lejátszási idő programozása
  • Belső memória a tartalom biztonsági mentésére
  • A cloud szolgáltatásoknak köszönhetően bármikor készen áll a lejátszásra (integrált HTML5 böngésző)
  • Ugyanaz a képminőség bármely szögből
  • Összekapcsolt kijelzők távoli vezérlése  (SmartControl)
  • A háttérvilágítás szabályzása a költségek megtakarítására

Egyszerű telepítés

A kész anyagokat csak mentse USB tároló eszközére, majd csatlakoztassa a képernyőre. Készíthet egy listát az USB-n található elemekből, majd ütemezze be azon tartalmakat az on-screen menüben úgy, hogy az egyezzen a pontos napi információjával, szervezett időbeosztást készítve. Könnyen szabályozható tartalomkezelő rendszer, amellyel hatékonyan beállíthatja egy esetleges prezentáció tartalmát is.  Saját SmartCMS időbeosztás terevző használata a nap 24 órájában.

Hálózati partner

Ön is  szereti ha a hálózata személyre szabható? A tartalom szabályozását a cloud szolgáltatásokkal integrált HTML5 böngészőn keresztül teheti meg. Csatlakoztassa a kijelzőt a hálózathoz, és az e-célt szolgáló URL-en keresztül máris lejátszhatja a tartalmat a távoli adatttároló felületről.

Okos kezelés

A távoli menedzsment működtetése lehetővé teszi az összes nyilvános kijelző szerkesztését a nagy tudású szoftverek és az RJ-45 vagy RS-232  eszközök segítségével. Az intelligens vezérléssel beállíthatja a videobemenetet,  a színt, a kijelző azonosítót  a videó falak létrehozásakor, továbbá a vezérlés még egyes kijelzők állapotának ellenőrzésére is alkalmas. Így Önnek mindene megvan ahhoz, hogy a kijelzőt egyetlen központi helyről irányítsa, kezelje és kedvének megfelelően testreszabja. 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás Full HD
Pontos felbontás 1920 × 1080

Konstrukció

Konstrukció Sík

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési gyakoriság 60 Hz
Válaszidő 6,37 ms
Maximális fényerő 350 cd/m2

Oldalarány

Képarány 16:9

Csatlakozás

Grafikus interfész HDMI, VGA, DVI
Grafikus interfész szabványok HDMI 1.4
Adat interfész RJ-45 (LAN)
Adatinterfész szabványok USB 2.0
Audio interfész Fejhallgató bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés Hangszórók

Szín

Szín Fekete

Méretek és tömeg

Szélesség 123,86 cm
Magasság 71,11 cm
Mélység 5,99 cm
Tömeg 16 kg
Kód:  WC145f
Termékszám:  BDL5535QL/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20