Oldal frissítése

55" Philips 55PUS7304

5,0 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Philips 55PUS7304

4K UHD LED Android TV Ambilight funkcióval

A Philips 55PUS7304 LED televízió nem csak karcsú és minimalista megjelenésével nyűgöz le, hanem mindenekelőtt az ultra-finom 4K felbontású páratlan képminőségével, az első osztályú hangzásával és a számos intelligens funkciójával. Csúcstechnológiájú felszereltséggel gondoskodik a filmek, tévéműsorok vagy sportközvetítésekmaximális élvezetéről, amelyet az Ambilight atmoszferikus hátsó megvilágítás tesz igazán teljessé.

Ambilight funkció - átadja az érzelmeket a képernyőn túl

A megtekintett tartalom valósággal magával ragad, ezáltal a filmnézés és a játékok élményét egy teljesen új szintre emeli a készülék. A TV szélein elhelyezkedő intelligens LED fények valós időben vetítik a színeket a falra, így hoznak létre atmoszferikus fényeket a szobában. Emellett a zenét is követik a fények, így a hangzástvizuálisan is érzékelheted.

Részletgazdag 4K UHD felbontás

A Philips 4K UHD televízió 8 millió pixellel hozza létre a gyönyörűen éles képvilágot, amely csak úgy ragyog az élénk színektől, továbbá a lenyűgöző kontrasztot és a zökkenőmentes jeleneteket. Ennek hála forrástól függetlenül bármilyen tartalmat prémium képminőségben élhetsz át.

Philips P5 képfeldolgozás

Az erőteljes Philips P5 Perfect Picture processzor gondoskodik a kifogástalan képfeldolgozásról, ez biztosítja a részletek mélységét, illetve sokkal élénkebb és természetesebb színreprodukciót tesz lehetővé. A sportok és az akciójelenetek rajongói minden bizonnyal nagyra értékelik a TV által nyújtott kifinomultabb mozgásmegjelenítését, miközben a tárgyak megőrzik nagyfokú élességüket.

Dolby Vision és Dolby Atmos

A Philips 55PUS7304 televízió Dolby Vision és Dolby Atmos technológiával büszkélkedhet a lenyűgöző HDR videó- és audiofeldolgozás érdekében, amely visszaadja a digitális mozi élményét. Élvezd a csodás fényerőt, a valósághű színeket és a gazdag kontrasztot függetlenül a megtekintett tartalomtól, és hagyd, hogy körülvegyen amagával ragadó térhangzás.

HDR10+ támogatott tartalom

A Philips okostelevízióval a legtöbbet hozhatod ki a HDR10+ formátumból, ezáltal a legjobb képminőséget élheted át, pont úgy, ahogyan azt a filmrendezők megálmodták. A képeket a készülék képkockánként dolgozza fel, a színek élénkebbek, az árnyékok sötétebbek, míg a fényesebb jelenetek világosabbak. Mindez a precíz optimalizálásnakköszönhető.

Android TV operációs rendszer

A televízió működtetése rendkívül intuitív, tekintsd meg az online tartalmakat, indítsd el a kedvenc alkalmazásaidat és használd az Android TV által nyújtott számos intelligens funkciót is. Emellett lehetőséged van a felhasználói élmény testreszabására, hogy az kimondottan a saját igényeidet szolgálja azáltal, hogy akedvenc tartalmaidat elhelyezed az előtérben, ahol mindig könnyen megtalálod. Természetesen támogatja a legnépszerűbb online streaming szolgáltatásokat, mint például a Netflix, YouTube, Amazon Prime Video és még sok más.

A Google Assistant hangvezérlés támogatása

Könnyedén vezérelheted a Philips televíziót az Android rendszeren keresztül hangvezérlés segítségével. Találd meg a kedvenc tartalmad pillanatok alatt, keress szuper filmeket a Netflixen, tekintsd meg a kívánt alkalmazást a Google Play áruházban vagy akár az aktuális időjárás előrejelzést is megnézheted. A Google Asszisztens minden kompatibilis eszköz irányítását lehetővé teszi az intelligens otthonodban,mint például a fényerő szabályozása vagy a termosztát beállítása.

Kompatibilis az Amazon Alexa-val

Többé már nem szükséges folyton a távirányító után kutakodnod. A Philips okostelevíziót ugyanis könnyedén használhatod az Amazon Alexa kompatibilis eszközökön (mint például az Amazon Echo) hangvezérlés segítségével. Válts könnyedén a csatornák között,változtasd meg a jel forrását, böngéssz az onlinetartalmakban és használd ki az intelligens otthonod nyújtotta előnyöket.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit, Komponens
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,36 cm
Magasság 74,68 cm
Mélység 24 cm
Magasság talp nélkül 72,07 cm
Mélység talp nélkül 7,82 cm
Tömeg 16,4 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Ezüst

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WC389o69a5
Termékszám:  55PUS7304/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20