Oldal frissítése

55" Philips 55PUS6482

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Philips 55PUS6482


A Philips 55PUS6482 egy Android Smart TV, amely ötvözi a precizitás és a sokoldalú design csodálatos kombinációját. Emellett a felhasználók élvezhetik a 4K Ultra HD nagyfelbontást és a kiváló hangzást a mélyhangsugárzóval ellátott hangsáv által. A tévékészülék kompatibilis Android-dal, így még élvezetesebbé válik, mint valaha. Miért vigye haza ezt a modellt? Mindenekelott, az Ambilight háttérvilágítással a kép élménye tovább fokozódik. A képernyő három oldaláról világít a környező falakra széles fénnyel, és izgalmas színkombinációt hoz létre, amely fokozza a vizuális élményt. Hozzon létre egy egyedi hangulatot a nappaliban!


Legfontosabb jellemzők

  • Micro Dimming Pro - intelligens fénytompítás
  • 4K Ultra HD felbontású - borotvaéles képek
  • 16 GB bővíthető memória USB tárhellyel
  • Háromoldalú Ambilight háttérvilágítás
  • HDR Premium támogatás
  • Integrált SoundBar mélynyomó
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Részletes képek

A Pixel Plus Ultra HD rendszer optimalizálja a képminőséget és tökéletes képet nyújt hihetetlen részletességgel és mélységgel. A 4K Ultra HD technológiával kombinálva élvezheti a csúcsminőségű színeket, beleértve a fényes fehér és fekete árnyalatokat. A Premium Color technológia a színes gamut paneleket 85% -os feldolgozással egészíti ki, 4 milliárd színnel.


HDR Premium

A High Dynamic Range Premium egy újszerű videó szabvány, amelyet a filmrajongók garantáltan nagyra becsülnek majd. Ez forradalmat hoz az otthoni szórakozásba - ez  Philips TV számára alapfunkció, amely a képeknek tökéletes fényerőt, gazdag kontrasztot és igazán élénk színeket kölcsönöz, úgy, ahogy azt még sosem látta TV képernyőn. Többé nem kell moziba mennie, hiszen az otthon kényelméből is élvezheti a minőségi felbontást.


Intelligens háttérvilágítás

A Micro Dimming Pro analizálja a képeket valós időben, 6400 különböző zónában és térben. Ezen elemzés alapján, beállítja a háttérvilágítás erősségét. Az eredmény az, hogy a kontraszt, az élesség és az általános minőség kihangsúlyozásra kerülnek.



Quad Core Android Rendszer

Élvezze a a négymagos processzor és az Android precizitását. Ezzel a kombinációval, garantáltan élvezni fogja ennek a TV-nek a működését, miközben remekül szórakozik. Irányítson, használjon applikációkat, és élvezze a multimédia által nyújtott szórakozást maximális sebességen.


Végtelen szórakozás

A Google Play Áruház és a Philips Galéria alkalmazás számos filmet, TV show-t, zenét, alkalmazást és játékot tartalmaz. A bővíthető memória kapacitása 16 GB, amely bőséges tárhelyet biztosít az Ön kedvenc programjainak és az új alkalmazásainak. Természetesen a Netflix is elérhető.


Premium hangzás

Hihetetlen és élénk hangtechnikai technológia biztosítja a hatékony, integrált hangsávot. A hátsó hangszórók stratégiai elhelyezése viszont mély és gazdag hangzást kölcsönöz. A DTS HD Premium Soundnak köszönhetően, Ön minden részletet hallani fog - a valós hatású térhangzást, gazdag basszust és kristálytiszta párbeszédeket, amelyek még a legmagasabb hangerőn sem lesznek megzavarva, félbevágva vagy torzítva.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,42 cm
Magasság 81,39 cm
Mélység 26,63 cm
Magasság talp nélkül 74,75 cm
Mélység talp nélkül 6,82 cm
Tömeg 17,1 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WC389o6
Termékszám:  55PUS6482/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05