Oldal frissítése

55" Philips 55PUS6262

4,6 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Philips 55PUS6262


A Philips 55PUS6262 nem csak egy közönséges 4K Ultra HD TV, de számos fejlett funkciót és legújabb technológiát kínál. Kiváló funkcionalitást, eleganciát és intelligens kapcsolatot biztosít. Rendkívül vékony dizájnnal és kifinomult kialakítással büszkélkedik, amely díszíti a nappalit. Nagy figyelmet érdemel az Ambilight egyedülálló kétoldalas háttérvilágítása is. A széles izzó a képernyő két oldaláról a környező falakra ragyog, és izgalmas, színes kombinációt teremt az intenzívebb vizuális élmény érdekében. Hozzon létre egyedi hangulatot a nappaliban.


Legfontosabb jellemzők

  • Smart TV funkciók
  • Micro Dimming - intelligens fényerő
  • 4K Ultra HD felbontás - borotvaéles kép
  • Kétoldalú Ambilight háttérvilágítás
  • HDR Plus támogatás
  • H.265 / HEVC

Intelligens háttérvilágítás

 A Micro Dimming a valós idejű képet 6400 különböző zónában elemzi. Ezen elemzés alapján beállítja a háttérvilágítás erősségét. Az eredmény hangsúlyt helyez a kontrasztra, az élességre és a kiváló minőségre.


HDR Plus

A High Dynamic Range Perfect egy újdonság a video szabványok területén, amelyet különösen nagyra becsülnek a filmrajongók. Ez forradalmat hoz az otthoni szórakoztatásban - ennek a szabványnak köszönhetően élvezheti a tökéletes fényerőt, gazdag kontrasztot vagy élénk színeket, amelyeket eddig még nem látott a TV-ben. Nem kell többé a moziba menni, élvezheti a kiváló képet otthonának kényelmében.


Nagy felbontású

A 4K Ultra HD panel 4x akkora felbontású, mint a standard Full HD panel. Az egyedülálló Ultra Resolution technológiával kombinált több mint 8 millió képpont kiváló képminőséget nyújt az eredeti forrástól függetlenül. Élvezze a nagyobb élességet, jobb mélységmegjelenítést, kontrasztot, természetes sima mozgást és részleteket egyetlen hiányosság nélkül.



Smart TV: Fedezzen fel egy teljesen új világot

Fedezze fel az intelligensebb opciókat, amelyekre a  hagyományos televíziók nem képesek. Filmeket, videókat vagy játékokat tölthet le és streamelhet az online áruházból. Nézze a kedvenc TV-csatornáit a Catch-Up segítségével, és élvezze az online alkalmazásokat az intelligens TV-vel.


Pixel Plus Ultra HD

Tapasztalja meg a Pixel Plus Ultra HD 4K technológiát a Philipstől, amely optimalizálja a képminőséget és sima képeket biztosít hihetetlen részletességgel és mélységgel.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,42 cm
Magasság 77,54 cm
Mélység 26,18 cm
Magasság talp nélkül 73,07 cm
Mélység talp nélkül 6,82 cm
Tömeg 16,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389o5
Termékszám:  55PUS6262/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20