Oldal frissítése

55" Philips 55OLED819

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Előrendelési ár
813 490 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


55" Philips 55OLED819

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Philips televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming és 8 s-es válaszidő kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Eme Philips Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 55
Televízió 55

55" Philips 55OLED819 TV legfőbb tulajdonságai

  • Eme Philips televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • A TV 8 s válaszidőt nyújt
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszert kapta
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch és Google Meet

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Philips televízió a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció gondoskodik a háttérvilágításról. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy a világos részek minősége sem romlik.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológiának köszönhetően biztosított a magas fényerő és a ragyogó színek, ami hozzájárul a kellemes filmezéshez még világos szobában is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely tiszta képet biztosít.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is.

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző Philips TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ez a remek Philips televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Használd ki a modern Philips tévé összes smart tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz. Ezen a TV-n megtalálható a hang kalibrálása funkció, amely lehetővé teszi a hangbeállítások módosítását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV elemzi azt a környezetet, amelyben található, és úgy állítja be az audio paramétereket, hogy a hangteljesítmény optimális legyen.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű Philips LCD LED tévé elvarázsol multimédiás funkcióival. Az Ambilight funkció az egyik kivételes tulajdonsága. Ez egy beépített világítási rendszer a TV hátulján. Színes fényhatás jön létre a képernyő körül a LED-eknek köszönhetően, amely automatikusan reagál a megjelenített tartalomra. A cél a TV nézés élményének fokozása, illetve olyan benyomás kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. A TV-t Calman Ready jelöléssel látták el, amely professzionális képkalibrálást tesz lehetővé a Calman szoftverrel, amit széles körben alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

10

Méretek:

77,28 × 122,54 × 23 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

70,74 × 6,8 cm (ma×mé)

Tömeg:

20,82 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 8 s
Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,54 cm
Magasság 77,28 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 70,74 cm
Mélység talp nélkül 6,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50 cm
Tömeg 20,82 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WC390s3a6
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55OLED819/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15