Oldal frissítése

55" Philips 55OLED706

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Philips 55OLED706

Philips 55OLED706 intelligens 4K TV
Csodás OLED panel és 3 oldalú Ambilight háttérvilágítás.

Nézz olyan televíziót, amely a következő szintre emeli a filmek és tartalmak megtekintését. A magával ragadó Philips 55OLED706 televízió a legújabb, mesterséges intelligenciával ellátott P5 képfeldolgozó processzort alkalmazza, ezáltal számíthatsz a valósághű képre és a kristálytiszta párbeszédekkel gazdagított magával ragadó hangzásra. Az okos televíziót könnyedén vezérelheted a hangoddal az Amazon Alexa vagy a Google Asszisztens hangsegédekkel. A 139 cm-es képátlójával jól láthatóan és tisztán jelenít meg minden részletet bármilyen tartalom megtekintése esetén. Amennyiben szeretnéd, úgy felszerelheted a Philips 55OLED706 televíziót a falra VESA állvánnyal.

Varázslatos Ambilight technológia
Érzelmek, amelyek túlmutatnak a Philips 55OLED706 TV képernyőjén.

A Philips Ambilight még inkább magával ragad a filmek és játékok akciójával. Ez a funkció kivetíti a színeket a falra a Philips 55OLED706 ANDROID OLED TV mögé az éppen lejátszott tartalomhoz igazítva, így optikailag megnagyítja a képet. A Philips 55OLED706 televízió hátulján olyan intelligens LED világítás található, amely igazodik a lejátszott tartalomhoz, ezáltal pedig lenyűgöző nézői élményt nyújt.

Az OLED TV-t ki kell próbálni
A Philips 55OLED706 valósághű vizuális élményt nyújt
.

A Philips 55OLED706 televízióval szélesebb betekintési szög és egyedülállóan valósághű képvilág vár rád. A fekete még feketébb, a színek pedig még realisztikusabbak. Precízen jeleníti meg a részleteket az árnyékban és a fényben is, emellett támogatja az összes fő HDR formátumot. Így minden egyes jelenetet a maximumon tapasztalhatsz meg.

A Philips 55OLED706 a Philips P5 képfeldolgozó processzort használja.
Tökéletesség a forrástól függetlenül.

A Philips P5 Perfect Picture képfeldolgozó processzor gondoskodik arról, hogy a Philips 55OLED706 TV mindig tökéletes minőségben jelenítse meg a kedvenc tartalmaidat. A részletek sokkal mélyebbek, a színek pedig sokkal élénkebbek, a bőrtónus sokkal természetesebbnek hat. A Philips 55OLED706 készülék kontrasztja olyan éles, hogy minden egyes részletet látsz a képernyőn. A TV olyan simán közvetíti a mozgást, hogy soha nem téveszted szem elől a labdát a meccs során, még tempós játék esetén sem.

Egyedülálló kép és hang a Philips 55OLED706 TV-vel 
Közvetlen Dolby Vision és Dolby Atmos támogatás.

A Philips 55OLED706 okos tévével úgy érezheted magadat az otthonodban, mintha a moziban ülnél. A TV támogatja a felsőkategóriás Dolby audio és videó formátumot. A képe csupa fény és szín, amelyet részletes mély és térhatású hangzás egészít ki, így adja vissza a rendező eredeti elképzelését. Tekintsd meg a kedvenc filmedet, nézd online a sorozataidat vagy akár a Blu-ray lemezeket prémium minőségben, beleértve a HDR-t is a Philips 55OLED706 televízión.

TV mutatós kivitelben
Ideális soundbar-ral kombinálva.

A televízió minden egyes centimétere mutatós, prémium megjelenésű. Rendkívül vékony fém kerettel készült, a távirányító puha és texturált fekete bőr, háttérvilágítású gombokkal. A készülék elegendő helyet kínál egy minőségi soundbar elhelyezéséhez.

Szimplán okos televízió
Android TV rendszerrel.

A Philips 55OLED706 Android TV elhozza számodra a tartalmakat, amiket szeretnél - és amikor csak szeretnéd. Lehetőséged van a Philips 55OLED706 kezdőképernyőjének testre szabására a kedvenc alkalmazásaid megjelenítéséhez, ezáltal könnyedén megtekintheted a kedvenc filmjeidet és műsoraidat.

A TV készen áll a modern játékkonzolokra
Az alacsony késleltetéssel a Philips 55OLED706-ot a gamerek is nagyra értékelik.

A Philips 55OLED706 televízió a legújabb HDMI 2.1-es porttal büszkélkedhet, amikor játszani kezdesz, a játékkonzol automatikusan átvált különleges alacsony késleltetésű gamer üzemmódra. A televízió emellett támogatja a VRR és a Freesync technológiát a sima játék érdekében még gyors történések esetén is. A játékot pedig a különleges Ambilight üzemmód teszi még egyedibbé.

Az OLED panel megtekintése kellemes
A Philips 55OLED706 kíméletes a szemmel.

A Philips 55OLED706 televízióval streamelheted a tartalmakat, játszhatsz a játékokkal és nézheted a filmeket is - mindeközben pedig óvhatod a szemeidet. Az alacsony kékfény kibocsátással, a villódzás- és vakításmentes kialakításával ezek a televíziók bőven túlszárnyalják az UL és a TUV nemzetközi szabványok követelményeit. Így még több általad kedvelt tartalmat élvezhetsz.

A Philips 55OLED706 a DTS Play-Fi-t használja
Többszobás hangzás - Multi-room audio.

A Philips 55OLED706 televízión található DTS Play-Fi segítségével csatlakoztathatod a kompatibilis hangszórókat bármely szobában. Van egy vezeték nélküli hangszóród a konyhában? Hallgasd a filmet, miközben harapnivalót készítesz vagy kimész a többieknek egy kis innivalóért anélkül, hogy például lemaradnál a meccs fontos pillanatairól.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Facebook, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,78 cm
Magasság 72,24 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 70,56 cm
Mélység talp nélkül 5,8 cm
Tömeg 19,4 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WC390s2a
Termékszám:  55OLED706/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15