Oldal frissítése

55" Hisense H55N5300

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Hisense H55N5300



Ultravékony TV 4K felbontással

A Hisense H55N5300 televízió a smart funkciókat, a legmodernebb technológiát és a kiváló képélességet ötvözi Ultra HD felbontással. Az összes funkció kényelmes vezérléséhez és az online tartalmak gyors eléréséhez a televízió a Vidaa Lite 2.0 modern felhasználói felülettel van felszerelve.


A Hisense H55N5300 legfontosabb jellemzői  

  • A képernyő átlómérete 55" (138 cm)
  • Képfelbontás 4K Ultra HD 3840×2160 px
  • Jól áttekinthető Vidaa környezet smart időtöltéshez
  • Gyorsan működő funkciók (4 magos processzor)
  • Műsorszórás vétele DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265)
  • H.265 dekóder és videó streaming
  • Vezeték nélküli csatlakozás WiFi hálózaton keresztül
  • 2 × USB port lejátszáshoz és programok rögzítéséhez
  • 3 × HDMI, CI+, LAN, DLNA, MHL, HbbTV

Intuitivní ovládání funkcí

Vidaa Lite felhasználói felület

A modern és jól átlátható Vidaa Lite 2.0 környezet lehetővé teszi a TV legfontosabb funkcióinak gyors vezérlését, beleértve az online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz való könnyű hozzáférést a csatlakoztatott külső forrásokról. A négymagos processzornak köszönhetően a rendszer gyorsan és zökkenőmentesen működik. 

A képminőség javítása

A képminőség javítása

A 4K Upscaling funkció az FHD jelet 4K minőségre javítja, így a néző maximális képminőséget élvezhet alacsonyabb felbontású tartalom mellett is. Az egyes képpontok standard 4-szeres megnövelése helyett a 4K Upscaling funkció kiszámítja az összes szomszédos pixel színét, és automatikusan felméri, hogyan kompenzálhatja legjobban ezeket a képpontokat.

Élvezz minden részletet

A Hisense 4K UHD négyszer akkora képfelbontást biztosít, mint a hagyományos Full HD televíziók. Ennek köszönhetően élvezheted a legkisebb részleteket is és azt a lélegzetelállító látványt, amely hasonló ahhoz, mintha a mozivásznon néznéd a filmet, csak éppen nem a moziban, hanem a kanapé kényelméből.   

Gazdag kontraszt

Páratlan kontraszt

A local dimming funkció a képpontot világosabbá, sötétebbé teszi vagy teljesen kikapcsolja, hogy tökéletes fekete színt érjen el, a megjelenített tartalomtól függően. Az eredmény a világos és sötét területek közötti páratlan kontraszt, amely tökéletes otthoni moziélményt biztosít.

Dokonalý pohyb

A mozgás tökéletessége

A Hisense H55N5300 MEMC (Motion Estimate and Motion Compensation) technológiát alkalmaz a gyorsan mozgó képek jobb minőségű megjelenítésének érdekében. A Backlight Scan technológiának köszönhetően a mozgást zökkenőmentesen és simán jeleníti meg, az egyes képkockák közötti átmenet látható nyoma nélkül, amit különösen a sport szerelmesei fognak nagyra értékelni.

Pontosabb színvisszaadás

A Pure Colour technológia kiterjeszti a kép színspektrumát, így a megjelenített árnyalatok mindig megfelelnek a valóságnak, jelentős színváltozás nem nagyon tapasztalható. A kapott kép tökéletesen telített, tele élénk színekkel, ami egészen meghökkentő látvány.

Készen áll a jövőre

Készen áll a jövőre

A Hisense televíziók kompatibilisek a H.264 kodekkel, másképpen Advanced Video Coding (AVC) és H.265, vagy HEVC. Ennek a kodeknek köszönhetően nem jelent problémát a 4K felbontású tartalmak lejátszása sem, még az újabb DVB T2 digitális műsorszóró bekapcsolása után sem.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Tartalom megosztása Wi-Fi-n keresztül

Csatlakoztasd a Hisense televíziót a vezeték nélküli hálózathoz a Wi-Fi kezelőfelület segítségével, így könnyedén jeleníthetsz meg képeket, videókat, zenét stb. bármely hordozható eszközről közvetlenül a nagy tévéképernyőn. Ezenkívül az összes műveletet vezérelheted vezeték nélkül mobiltelefonról vagy tabletről.

Online streamování obsahu

4K-s tartalmak online streamelése

Egyetlen érintéssel eljuthatsz a 4K-s tartalmak hihetetlen világába, ahol a lehető legnagyobb felbontásban nézheted az összes filmet, ami teljesen magával ragadó. Egyszerűen csatlakoztasd a TV-t egy hálózathoz, válassz ki egy csatornát, így már semmi sem akadályoz meg abban, hogy elmerülj a film cselekményében.

Youtube, Netflix, Amazon

Hozzáférés a kedvenc szolgáltatásaidhoz

A távirányító egyetlen gombjának megnyomása azonnali hozzáférést biztosít a kedvenc szolgáltatásaidhoz, a YouTube-hoz, Netflixhez és Amazonhoz, amelyeken több száz kiváló minőségű film és sorozat közül válogathatsz. Nem kell alkalmazkodnod a tv-műsorhoz, akkor és azt nézel, amit csak szeretnél.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 124,4 cm
Magasság 78,6 cm
Mélység 27,8 cm
Magasság talp nélkül 72,1 cm
Mélység talp nélkül 8,5 cm
Tömeg 16,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020n3
Termékszám:  H55N5300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05