Oldal frissítése

55" Hisense 55U8KQ

5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
310 490 Ft

55" Hisense 55U8KQ

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen HISENSE TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync Premium és 10,8 ms-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 50W-os Subwoofer hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Hisense 55U8KQ televízió legfontosabb paraméterei

  • A nagyszerű HISENSE televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A televízió 10,8 ms válaszidővel rendelkezik
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 50W-os Subwoofer hangszóró felel
  • 1500 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző teljesen tiszta és természetes képet biztosít
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel működik
  • Mini LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X gondoskodik a mozis hangélményről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ezen HISENSE TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A Mini LED technológia rengeteg zónára oszlik a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében. A helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen QLED technológiát használó TV nagyszerű látványt nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. Még maximális fényerő mellett is ragyogó színeket kapunk a Dolby Vision technológiának köszönhetően. A Dolby Vision továbbfejlesztett verziója a Dolby Vision IQ. Egy szenzor segítségével, a környezeti fény alapján állítja be az optimális képet ez az okos technológia.

Televízió 55
Televízió 55

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A fejlett AMD FreeSync Premium funkcióval a játék igazi élmény lesz. Ezen HISENSE TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Ez a modern Vidaa smart TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a fejlett HISENSE TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben elhelyezték, és beállítja az audio paramétereket annak érdekében, hogy elérje az optimális hangteljesítményt.

Televízió 55

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a modern HISENSE QLED televízió elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha éppen nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és megnézheted később. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

78,4 × 123,3 × 30 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

73,4 × 7,7 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

32 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Maximális fényerő 1 500 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 10,8 ms
Játék jellemzői AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,3 cm
Magasság 78,4 cm
Mélység 30 cm
Magasság talp nélkül 73,4 cm
Mélység talp nélkül 7,7 cm
Tömeg 32 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 50 W
Beépített audio Subwoofer
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020q7a3a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55U8KQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20