Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

55" Hisense 55U7QF

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Hisense 55U7QF

Intelligens 4K Hisense 55U7QF SMART QLED televízió

A filmek, sorozatok vagy sportközvetítések maximális élvezetének érdekében kényeztesd magad a 55 "Hisense 55U7QF SMART QLED TV-vel, amely tökéletes képet és sok okos funkciót kínál. A képátló teljes mérete 139 cm, valamint 4K Ultra HD felbontás jellemzi, így a legjobb választás egy rendkívül igényes néző szobájába. A tökéletes 4Kfelbontássegít olyan részletek felfedezésében, amelyekről eddig nem is tudtál. A QLED technológia, amelyet a gyártó a Quantum Dot fénykibocsátó dióda segítségével használ, maximális színminőséget ígér egészen a televízió széléig. Ennek köszönhetően minden kép a lehető legvalósághűbb módon jelenik meg eme technológiának köszönhetően. A Hisense55U7QF SMART QLED TV intelligens technológiája hibátlan kommunikációt tesz lehetővé okostelefonoddal.

Quantum Dot technológia (QLED)

A Hisense 55U7QF SMART QLED TV Quantum Dot technológiát használ, amely a színspektrumban mutatkozik meg. Ez a három alapszín (piros, zöld és kék), amelyek világosan megkülönböztethetők a többi tévé színeihez képest. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a Hisense 55U7QF SMART QLED intelligens TV sokkal mélyebb és intenzívebb színeketjelenítsenmeg, mint korábban lehetséges volt.

A Hisense 55U7QF SMART QLED lokális fényerő-szabályozást használ

A Full Array Local Dimming minden háttérvilágítási zónát külön szabályoz, növelve a kép kontrasztját. A Hisense 55U7QF SMART QLED TV összesen 90 független zónával rendelkezik. Ennek a folyamatnak az eredménye az egyenletesen optimalizált kép, mélyebb feketével és világosabb fehérrel.

Dolby Vision HDR

Élénk, valósághű kép, akár 40-szer élénkebb színekkel és fekete színnel, amely tízszer sötétebb, mint a hagyományos képek esetében. A Hisense 55U7QF SMART QLED TV ezen fejlett HDR technológiáját a filmművészet ihlette, amely még csodálatosabbá teszi a televíziózás élményeit.

A Hisense 55U7QF SMART QLED teljes hangzással rendelkezik a Dolby Atmos® támogatásnak köszönhetően

A Hisense 55U7QF SMART QLED áttörő hangzással bűvöl el kedvenc műsorod nézésekor vagy játék közben. A Dolby Atmos-nak köszönhetően érezni fogod, hogy az akció középpontjában állsz, hiszen a hangzás a szoba egész területét betölti.

Hisense 55U7QF SMART QLED legújabb VIDAA U4 operációs rendszerrel 

Élvezd a Hisense 55U7QF SMART QLED TV nyújtotta bármilyen tartalmat! A VIDAA technológia mindenről gondoskodik. Az olyan népszerű tartalomszolgáltatókkal, mint a Netflix, az Amazon Prime, a RedBull TV, az UEFA.TV vagy a helyi VOYO-val kötött együttműködési megállapodásoknak köszönhetően, amelyek filmek és sorozatok szélesskálájávaldicsekedhetnek, minden felhasználó megtalálja az ízlésének való tartalmat. A VIDAA U4.0 operációs rendszer gyorsan, tisztán és intuitívan működik, felhasználóbarát kezelést biztosítva.

Remote Now alkalmazás

Irányítsd telefonod segítségével a Hisense 55U7QF SMART QLED televíziót. Mindezt a Remote NOW alkalmazáson keresztül, amely Android és iOs operációs rendszerrel rendelkező eszközök számára egyaránt elérhető. Használhatod telefonod billentyűzetként, egérként vagy projektorkéntprezentációk, videók és képek vetítéséhez.

A gamer mód tökéletes játékélményt biztosít a Hisense 55U7QF SMART QLED televízión

A Hisense 55U7QF SMART QLED bemeneti késése 16 ms-ra csökkenhet, növelve a nyerési esélyeket. A bemenet és a képernyőn megjelenő reakciók közötti rövid késés különösen fontos versenyzés vagy sportjáték során.

HI-VIew Engine

Ez a technológia valós időben módosítja a Hisense 55U7QF SMART QLED belső beállításait a képminőség optimalizálása érdekében. A processzor külön-külön felosztja, elemzi és beállítja az egyes jeleneteket a pixel tulajdonságainak megfelelően. A Hisense 55U7QF SMART QLED készüléken igazán kifinomult kép vár rád, amely a legapróbb részleteket ismegmutatja.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 400 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, CI+ 1.4, Audio analóg bemenet
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,7 cm
Magasság 77 cm
Mélység 25 cm
Magasság talp nélkül 71,1 cm
Mélység talp nélkül 7,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 78,4 cm
Tömeg 14,7 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Ezüst
Kód:  HIS020q7b
Termékszám:  55U7QF
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10