Oldal frissítése

55" Hisense 55U7KQ

4,9 7 értékelés
259 990 Ft

55" Hisense 55U7KQ

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor biztos jól jönne neked ezen HISENSE TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync Premium és 10,8 ms-es válaszidő elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 40W-os Subwoofer hangszóró felel. Eme HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert használja, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 55
Televízió 55

55" Hisense 55U7KQ tévé jelentősebb paraméterei

  • Eme HISENSE televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A TV 10,8 ms válaszidővel rendelkezik
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 40W-os Subwoofer hangszóró felel
  • 1000 cd/m² maximális fényerő mellett a színek valósak, tökéletesen tiszták és természetesek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel van ellátva
  • Mini LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Lenyűgözően éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a remek HISENSE TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Mini LED technológia rengeteg zónára van felosztva a jobb helyi fényerő és kontraszt érdekében. A sötét helyeken a helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást. A local diming olyan természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme QLED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt biztosít. A QLED kijelzőt forradalmi technológia jellemzi, amely rendkívül széles színspektrumot jelenít meg, abszolút valósághűen. Lehetővé teszi, hogy erős fényben vagy oldalról nézve is tökéletesen tiszta képet lássunk.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy élvezzük a színárnyalatok széles skáláját meg maximális fényerő mellett is. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision kiterjesztése. A TV-re szerelt érzékelő használatával, a környezeti fény kielemzése után kapjuk meg a tökéletesen beállított képet.

Televízió 55
Televízió 55

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a nagyszerű HISENSE televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A fejlett AMD FreeSync Premium funkcióval igazi élmény lesz a játék. Ezen HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Ez a modern Vidaa okos televízió számos praktikus funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a nagyszerű HISENSE TV összes smart tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű TV mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé 3D térhangzást. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. A TV hangkalibrációs funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV elemzi a környezetet, amelyben található, és úgy kalibrálja az audio paramétereket, hogy optimális legyen a hangteljesítmény.

Televízió 55
Televízió 55

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a nagyszerű HISENSE QLED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem tudod megnézni kedvenc műsodor, csak rögzítsd USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza bármikor. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

71,6 × 123,1 × 7,9 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

71,6 × 7,9 cm (ma×mé)

Tömeg:

19,5 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Maximális fényerő 1 000 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 10,8 ms
Játék jellemzői AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,1 cm
Magasság 71,6 cm
Mélység 7,9 cm
Magasság talp nélkül 71,6 cm
Mélység talp nélkül 7,9 cm
Tömeg 19,5 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 40 W
Beépített audio Subwoofer
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020q7a2a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55U7KQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10