Oldal frissítése

55" CHiQ U55QM8V

+ 2 év garancia
4,3 3 értékelés
188 890 Ft

55" CHiQ U55QM8V

QLED kávamentes intelligens Google TV 4K felbontásban, 2+16 GB több memóriával, Dolby Audio és továbbfejlesztett dbx-tv hanggal

Élvezd a különféle tartalmak megtekintését a 139 cm képátlójú QLED CHiQ U55QM8V Ultra HD (4K) felbontású Google TV-n. A kivételes QLED (Quantum Dot Colour) technológia élénk színeket és nagy fényerőt biztosít, így a CHiQ U55QM8V több mint egymilliárd színárnyalatot, a színek és színtónusok sokkal szélesebb skáláját képes megjeleníteni. A kék, zöld és vörös színek pontosabban és intenzívebben jelennek meg, mint a hagyományos tévékészülékeken. A szinte keret nélküli kialakítás egyáltalán nem zavar majd filmnézés, tévéműsorok megtekintése vagy játék közben. A hangminőségről a 20 W-os hangszórók gondoskodnak Dolby Audio és dbx-tv hangzásjavítással. A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológián keresztül a CHiQ U55QM8V televíziót párosíthatod például a telefoddal, és annak tartalmát a tévéképernyőre tükrözheted. A Google TV segítségével rengeteg olyan alkalmazáshoz férhetsz hozzá, amelyek segítenek elütni az időt, vagy élvezetesebbé teszik a dolgokat. A hangvezérléssel a Google Assistant segítségével is vezérelheted a CHiQ okostévét.

A CHiQ U55QM8V Google TV legfontosabb jellemzői

  • QLED Google TV 4K Ultra HD felbontással
  • Direct LED háttérvilágítás
  • Hangasszisztens a távirányítón
  • A 16 GB memória elegendő helyet biztosít az alkalmazások és egyebek telepítéséhez
  • A nagy teljesítményű, 4 magos, 64 bites processzor megkönnyíti az okostévé használatát
  • A beépített Chromecast lehetővé teszi az okostelefonok tartalmának tükrözését a tévéképernyőre
  • Wi-Fi 2.4/5G és Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiák támogatása
  • A HDR-szabványok (HDR10 és HLG) támogatása több részletet és élénkebb színeket tár fel
  • A Dolby Audio technológia valósághűbb 3D térhatású hangzást biztosít a még magával ragadóbb élmény érdekében
  • A stílusos, keret nélküli technológia lehetővé teszi a tévé-nézőfelület nagy részének kihasználását
  • 3× HDMI (1× HDMI 2.1 - HDCP ARC CEC + 2× HDMI 2.1 - HDCP CEC)
  • Könnyű falra szerelés a VESA szabványnak köszönhetően (200 × 200 mm)
  • A CHiQ több mint 65 éves tapasztalattal rendelkezik a tévégyártás területén
  • A televíziót Nymburkban gyártják és szervizelik

Prémium 4K QLED panel

Élvezd a tartalmakat a legjobb minőségben! A gyártó ugyanis a U55QM8V Google TV készüléket kiváló minőségű 4K QLED panellel szerelte fel, amely élénk, élethű színeket jelenít meg egymilliárd árnyalatban és nagy fényerővel. A 4K felbontás a legapróbb részletekre is ügyel.

A CHiQ Google TV nagy kontrasztot és éles részleteket kínál

A CHiQ U55QM8V tévé képernyőjén minden részletet, minden apróságot felfedezhetsz. A HDR-videódekódolási technológiának köszönhetően jobb képminőség érhető el. Így láthatod a legvilágosabb színeket és a homályos árnyékokat is. A CHiQ U55QM8V okostévével olyan intenzív audiovizuális élményben lesz részed, amellyel teljes mértékben elmerülhetsz a képernyőn zajló eseményekben.

Gazdag hangzás a Dolby Audio és dbx-tv technológiákkal

A Google TV CHiQ U55QM8V olyan hangzással tölti meg a szobát, amely még jobban kapcsolódik a nézett tartalomhoz. Az okostévé 5 sávos equalizerrel többrétegű hangélményt varázsol az otthonodba. A CHiQ U55QM8V a Total Sonics és a Total Volume funkciókból álló dbx-tv hangfeljavítással rendelkezik. Ez a két elem együttesen gazdag hangzást, éles magas hangokat, mély basszusokat, 3D-s térhatású hangzást, valamint hatékony és erőteljes hangerőszabályozást biztosít a CHiQ televíziónak. A beépített hangszórók magával ragadó hangzásukkal kápráztatnak el, amelyet a virtuális Surround és a Stereo Synthesis is támogat. Egy intelligens hangprocesszor (DSP) optimalizálja a CHiQ U55QM8V tévé hangszóróinak hangzását.

A stílusos keret nélküli kialakítás lehetővé teszi a TV felületének maximális kihasználását

A Google TV CHiQ U55QM8V egy design-gyöngyszem, köszönhetően a keret nélküli kialakításának, amely lehetővé teszi a TV felületének teljes kihasználását. Ezért élvezheted a nagy látómezőt, a széles betekintési szögeket és az összességében nagyszerű moziélményt. A CHiQ U55QM8V tévé még inkább az akció középpontjába helyez.

Rengeteg szórakozás egy helyen

A CHiQ U55QM8V a népszerű Google TV rendszert használja a multimédiás tartalmak és népszerű alkalmazások széles választékához való hozzáférés érdekében. A CHiQ TV-vel nem fogsz unatkozni!

A CHiQ U55QM8V beépített Chromecasttal rendelkezik

A beépített Chromecast segítségével még soha nem volt ilyen egyszerű az intelligens eszközről származó tartalmak streamelése. Ez lehetővé teszi, hogy a CHiQ U55QM8V képernyőjén megtekinthesd a fényképeidet, videóidat és egyebeket.

Használd a hangod a TV vezérléséhez

Fogd a prémium távirányítót, és vezéreld a tévét, vagy keresd meg a kívánt tartalmat a hangoddal. A Google Assistant segítségével gyorsan ellenőrizheted az időjárást, megtalálhatod a tévéműsorokat és még sok mást. Kérdezd csak meg a CHiQ U55QM8V okostévét! A távirányítón külön gombok találhatók a Netflix, a YouTube, a Google Play vagy a Prime Video gyors eléréséhez.

Egyszerű vezérlés az alkalmazáson keresztül

Telepítsd a Google TV alkalmazást Android- és iOS-eszközödre, hogy azt a CHiQ U55QM8V tévéhez csatlakoztathasd. Ezután az okostelefon billentyűzetével könnyedén navigálhatsz például az okostévé menüjében.

A CHiQ U55QM8V fürge processzort használ

Élvezd a zökkenőmentes tévézést a nagy teljesítményű, 4 magos processzornak köszönhetően, amely számos formátumú videofolyamok dekódolására képes. Telepíts számos népszerű alkalmazást a nagy, 16 GB-os tárhelyre. A CHiQ U55QM8V tévé nagyszerű partner lesz a szórakozásban és a kikapcsolódásban.

Az otthoni hálózathoz való vezeték nélküli csatlakozásának támogatása

A CHiQ U55QM8V okostévé nem kötődik vezetékes kapcsolathoz, mivel a kétsávos 2,4/5 GHz-es csatlakozást támogató Wi-Fi-n keresztül könnyedén csatlakozhat otthoni hálózatodhoz. A Bluetooth 5.0 segítségével egér, hangszóró, fejhallgató és billentyűzet csatlakoztatható a tévéhez.

Széles körű csatlakozási lehetőségek a teljes TV-potenciálért

Használd ki a gazdag lehetőségeket, és csatlakoztasd eszközeidet és más perifériákat a CHiQ U55QM8V televízióhoz. Többek között három HDMI 2.1, két USB 2.0 és egy fejhallgató-bemenet áll majd rendelkezésre.

Okostévé stílusos állványon vagy a falon

A CHiQ U55QM8V stabil állvánnyal rendelkezik, így a tévéasztalra vagy a nappali falára helyezheted. A VESA tartóval a CHiQ Google TV a falra is felszerelhető.

A CHiQ Google TV méretei

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG
Maximális fényerő 350 cd/m2
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video, Google Duo, VLC Media Player, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Válaszidő 0,65 s
Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Chromecast, WiFi ready
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Audio analóg bemenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 126,6 cm
Magasság 76,7 cm
Mélység 27,4 cm
Magasság talp nélkül 72 cm
Mélység talp nélkül 8,9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 126,6 cm
Tömeg 12,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Szürke

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  JT900c02d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  U55QM8V

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20