Oldal frissítése

55" BenQ PH550

Kiegészítők a termékhez

55" BenQ PH550

BenQ PH550 egy modern professzionális LED kijelző, amelyet az értékesítés és a merchandising jeleníti meg öröm. PH550 egy olyan eszköz, speciálisan az úgynevezett. digitális jelzések vagy digitális signage, amelynek célja a közterületek. Ideális bemutató termék információk, marketing üzeneteket és más tartalmakat az ügyfelek - és egy tökéletes vizuális minőséget, hogy biztosan soha nem fog elfelejteni.

legfontosabb jellemzői

  • MDA eszközkezelésnek távolról
  • Lehetőség létrehozni videofalakhoz legfeljebb 10x10 kijelzők
  • Létrehozása 4x4 fal használata nélkül csomópontok
  • Full HD felbontás tökéletesen éles videó mindenkor
  • HDMI, DVI és DisplayPort az egyszerű csatlakoztatás példa. számítógépek
  • A Color kalibrálás egyesítésének szín több kijelzők a végső videofal
  • Technológiai Anti-image megtartása ellen égő a kép integritása még hosszú használat

Sharp kép - tájkép vagy portré

Köszönhetően a Full HD felbontás, akkor biztos lehet benne, hogy a bemutató mindig tökéletesen éles. Ráadásul - a rugalmasság növelése, akkor lehet használni a készüléket álló és fekvő, míg az energiatakarékos LED háttérvilágítás biztosítja, hogy lesz gazdaságilag hatékony, amennyire csak lehetséges, miközben mindig világos képet ad a természetes színek.

Készítsen látványos videofal

A látványos bemutatását cégek is nagy hangsúlyt fektettek, és PH550 áll, hogy segítsen Önnek pontosan ezt teszi - egyszerűen csatlakoztatható akár tíz kijelzők PH550 - és HDMI, DVI, VGA és modern DisplayPort képes lesz a forrást az analóg és digitális forrásokból míg minden esetben eredményez mindig jól néz ki. Hála a szuper vékony 5,3 mm-es keret a vásárlók lesz szó csodálkozni lenyűgöző képet, és az adatokat, vagy a termék bemutatók és természetesen nem marad figyelmen kívül.

Kezelése az eszközöket távolról

Intelligens MDA (Multiple Display Administrator) van a berendezés mindig tökéletesen kézben. Ezen túlmenően a nagyobb kényelem, kínál további praktikus funkciók, mint integráció tervezési rendszerek, e-mailben értesítik a felmerülő problémákat, központi felügyelet és irányítás, valamint a képesség, hogy könnyen kikapcsolni a nem használt eszközök, így a megtakarítás jelentős mennyiségű felmerült fogyasztani energiát.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 24 óra/nap
Kód:  WT240d1
Termékszám:  9H.F0NPM.NA2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05