Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

50" TCL 50P610

3,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" TCL 50P610

Élvezd a minőségi képeket 4K felbontásban,  HDR-rel

A TCL 50P610 kialakítása vékony és letisztult, képminőség szempontjából pedig magas, 4K HDR felbontásra számíthatsz anélkül, hogy akár egyetlen részletről is lemaradnál. Az okos TV egyszerű hozzáférést biztosít Smart TV 3.0 intelligens környezetben található tartalmakhoz.

4K HDR: Csúcskategóriás kontraszt, szélesebb színpaletta és részletekkel teli kép

A TCL 50P610 TV rendkívül magas képminőségéről a magas, 4K felbontás és a HDR vagy High Dynamic Range - magas dinamikus tartományú - szabvány gondoskodik. Ez az Ultra HD legújabb képminőségi szabványa. Ez a standard magasabb kontrasztot és változatosabb színpalettát kínál a megjelenítéshez, ezáltal a TCL 50P610-en úgy láthatod a részleteket, mint még soha ezelőtt.

Micro Dimming: A kontraszt és a fényerő precíz szabályozása a TCL 50P610 TV teljes képernyőjén

A Micro Dimming funkció elemzi a képet és külön zónákra osztja azt, amelyből körülbelül száz jön létre. A TCL 50P610 TV képernyőjének egyes zónáiban a fényerő és a kontraszt külön szabályozható, amely jobb mélységet és dinamikát eredményez, továbbá hozzájárul a részletek kiemeléséhez. Ez a funkció különösen az esti filmezősök számára és a sötét jelenetek során tesz jó szolgálatot.

Élvezd a TCL 50P610 TV HDR élményét az SDR tartalmak lejátszásakor, és emeld a HDR-t a következő szintre a SMART HDR funkció segítségével

A SMART HDR a mesterséges intelligencia (AI) formájában működik, amely lehetővé teszi a tartalom dinamikus elemzését és az egyes jelenetek külön-külön történő beállítását a nagyobb részletesség érdekében. A TCL 50P610 okos TV-n a jobb renderelésnek köszönhetően jobb részletek tűnnek ki a sötét jelenetekben, a világos jelenetekben pedig a világos és fényes háttérrel rendelkező tárgyak sem tűnnek el. A SMART HDR lehetővé teszi az "átlagos" SDR tartalmak minőségének fokozását is azáltal, hogy HDR-képessé alakítja át azokat a tartalmakat, amelyhez precízebb fényerőt és kontrasztot, valamint szélesebb színpalettát használ.

A TCL P610 a Dolby Audio-val erőteljesebb és tisztább hangzást nyújt

A Dolby a mozikban és az audiovizuális területeken általában a minőséget és a fejlődést jelzi. A TCL 50P610 a Dolby Audio technológiával tiszta, kiváló minőségű és térhangzást biztosít, amely magával ragad bármely tartalom nézésekor.

SMART TV 3.0 rendszer az egyszerű tájékozódásért és a tartalmakhoz és alkalmazásokhoz történő hozzáférésért

A Smart TV 3.0 egy egyszerű és letisztult rendszer, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén játszhasd le kedvenc tartalmaidat a TCL 50P610 TV-n. A világ legelterjedtebb és legnépszerűbb videószolgáltatói, mint például a Youtube és a Netflix a Smart TV 3.0 környezetben közvetlenül az alapmenüből érhető el, a TV+ App Store-ból pedig akár továbbiakat is tölthetsz le.

Amazon Alexával nem fogsz elveszni az okosvilágban* (Works with Alexa)

Amazon Alexa egy intelligens asszisztens-szolgáltatás, amely a hangutasításaidat dolgozza fel. A hangod alapján keresi meg az információkat a TCL 50P610-en keresztül, hozzájárul az okosotthonod és az alkalmazások működtetéséhez, lejátssza kedvenc tartalmaidat a TV-n, és még sok egyébre is képes.

*Amazon Alexa kompatibilitása lehetővé teszi az Amazon Alexa eszközeid használatát, beleértve az Amazon Echo-t, Echo Dot-ot, Echo Show-t, Echo Spot-ot és Echo Plus-t (külön megvásárolandó), a TV szabályozásához. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás egyes országokban vagy régiókban nem érhető el .

NETFLIX: Hozd ki a legtöbbet új TCL P610 TV-dből a 4K HDR magas minőségű tartalmak segítségével

A Netflix az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb tartalommegosztó szolgáltatás. Kiváló képminőséget (akár 4K HDR) és lenyűgöző választékot kínál, amelyek közül számosat a Netflix saját maga gyártott. Ez a filmipar egy teljesen új szemlélete. Szinkronizált és helyi feliratú tartalmakat is nyújt, amelynek köszönhetően mindenki megtalálja a kedvére valót. A TCL P610 lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átadd magad a 4K HDR támogatásnak és a finom részletekkel és lenyűgöző kontrasztokkal teli, minőségi képmegjelenítésnek.

YOUTUBE: Rengeteg tartalom most már magas, 4K HDR minőségben

A Youtube szintén a világ egyik legnépszerűbb videómegosztó szolgáltatása. A TCL 50P610 TV-vel akár 4K UHD HDR felbontásban is nézhetsz tartalmakat a YouTube-on. A T-Cast alkalmazás Android vagy iOS mobileszközök számára is elérhető a YouTube tartalmak vezeték nélküli megosztásához a TCL 50P610 TV képernyőjén, ráadásul a mobileszközökkel akár szabályozhatod is a készüléket. A T-Cast alkalmazást ingyen letöltheted az Androidos Play Store-ból vagy az iOS-es App Store áruházból.

T-Cast: Komplex alkalmazás a TCL-től a tartalommegosztáshoz és a TV mobileszközökkel történő vezérléséhez

A T-Cast (újabb nevén T-Cast MagiConnect) egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a különféle tartalmak, mint például fényképek, zenék és videók mobileszközökről történő, vezeték nélküli megosztását a TCL 50P610 TV képernyőjén. Ha nincs kéznél hagyományos távirányító, a TCL 50P610 TV-t egyszerűen a mobileszközök segítségével is szabályozhatod. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Play Store / App Store áruházakból

A TCL 50P610 vékony és elegáns külsővel hódít

A TCL 50P610 könnyedén bármelyik helyiség részévé válik. Vékony és időtlen megjelenésének köszönhetően bútorokra és a falra is helyezhető. Az elegancia és a funkcionalitás páratlan kombinációja.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Komponens, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 113,1 cm
Magasság 72 cm
Mélység 21,2 cm
Magasság talp nélkül 66 cm
Mélység talp nélkül 7,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 95,5 cm
Tömeg 10,4 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK690b9k
Termékszám:  50P610
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10