Oldal frissítése

50" TCL 50HG60E HOTEL TV

202 290 Ft

50" TCL 50HG60E HOTEL TV

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen TCL televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Ezen TCL Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" TCL 50HG60E HOTEL TV TV jelentősebb tulajdonságai

  • Ezen TCL televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme TCL Smart TV a fejlett Android operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Digital AC4 és Dolby Audio garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki és FilmBox

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a remek TCL televízió rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. Pontos zóna-háttérvilágítást nyújt a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja. A helyi fényerő szabályozás-funkció vezérli a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely segít elérni a tiszta képet.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Televízió 50

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód és Cloud gaming funkcióval a játék igazi élmény lesz. Ez a nagyszerű TCL TV Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Ez a modern Android okos televízió számos hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet.

Használd ki a fejlett TCL TV összes okos tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast és WiFi 5. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű élményt, mint Dolby Digital AC4 és Dolby Audio. Imádni fogod az automatikus hangerőszabályozó funkciót. Itt a TV valós időben figyeli az aktuális hangerőt, és úgy állítja be, hogy minimalizálja a hangos és halk hangok közti átmenetet amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Nagy előnyt jelent, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét lehetséges egymástól függetlenül állítani. Amikor csatlakoztatjuk a fejhallgatót, saját igényeink szerint állíthatjuk be a számunkra kellemes hangerőt, biztosan nem fogja zavarni a többieket, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a modern TCL LCD LED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

10

Méretek:

69 × 111,2 × 25,8 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,4 × 8,1 cm (ma×mé)

Tömeg:

8,6 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,2 cm
Magasság 69 cm
Mélység 25,8 cm
Magasság talp nélkül 64,4 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 96,1 cm
Tömeg 8,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WK690b9l3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50HG60E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15