Oldal frissítése

50" TCL 50HG60E HOTEL TV

202 290 Ft

50" TCL 50HG60E HOTEL TV

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek TCL TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Eme TCL Smart TV a korszerű Android operációs rendszert használja, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 50
Televízió 50

50" TCL 50HG60E HOTEL TV TV fő paraméterei

  • A nagyszerű TCL TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a fejlett Android operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital AC4 és Dolby Audio garantálja a kristálytiszta hangzást
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki és FilmBox

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Eme TCL tévé képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely garantálja a rendkívüli élességet. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV magával ragad. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely biztosítja a kép tisztaságát.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje.

Televízió 50

Légy profi játékos ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A remek gamer mód és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Ezen TCL tévé rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Eme Android okos televízió számos vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, tükrözhetjük ki telefonunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet.

Használd ki a nagyszerű TCL televízió összes smart tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast és WiFi 5. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Digital AC4 és Dolby Audio. Minden bizonnyal tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozás lehetősége. A TV folyamatosan figyeli az aktuális hangerőt, és úgy állítja be, hogy kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat a programok közötti váltáskor vagy reklámok közben. Nagyon hasznos az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét egymástól függetlenül tudjuk állítani. Igény szerint állítható a hangerő a TV-hez csatlakoztatott fejhallgatón anélkül, hogy negatív hatással lenne a többiekre, akik a beépített hangszórót hallgatják.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a fejlett TCL LCD LED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

10

Méretek:

69 × 111,2 × 25,8 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

64,4 × 8,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

8,6 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,2 cm
Magasság 69 cm
Mélység 25,8 cm
Magasság talp nélkül 64,4 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 96,1 cm
Tömeg 8,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WK690b9l3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50HG60E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15