Oldal frissítése

50" Samsung UE50NU7442

4,8 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Samsung UE50NU7442

Samsung UE50NU7442, 4K TV nagyszerű képpel

Rendkívül részletes képmegjelenítés élénk színekkel

Bemutatjuk a minden szempontból kivételes vizuális élményt - a Samsung prémium UHD TV képernyőjén. Nézd kedvenc filmjeidet és a legújabb sorozatokat 4K felbontásban a Digital Europe tanúsítvánnyal rendelkező panelen. Fedezd fel a változatos megjelenítést és a legapróbb részleteket minden egyes képkockán a HDR támogatásnak köszönhetően. És élvezd a megtekintett tartalmat még jobb minőségben az intelligens UHD Dimming funkció segítségével, amely a kontraszt, a fényerő és a képélesség okos vezérlését teszi lehetővé.

Dinamikus, valósághű színek

A Samsung Premium Ultra HD TV valóban prémium színvisszaadással büszkélkedhet. A kiváló színeket a Dynamic Crystal Color technológia biztosítja, amely a tévékészüléket elbűvölő tónusokkal, finom árnyalatokkal és kifinomult színátmenetekkel teli színpalettává változtatja.

Elegánsan vékony TV

Minden TV esetében természetesen a legfontosabb a képminőség és a technológiai felszereltség, de a Samsung TV ezeken a paramétereken felül még kifinomult, minimalista designnal is rendelkezik. Az elegánsan vékony kialakítás kiemeli az éppen megtekintett tartalmat, de az átgondolt tervezésnek köszönhetően a nappali ízléses kiegészítőjévé is válik.

Rejtsd el a csatlakoztatott kábeleket

Mindössze három egyszerű lépés - és a Clean Cable Design megoldásnak köszönhetően a kábelek nem túl esztétikus kötege nem zavarja a tévénézés élményét és nem rontja a belső tér megjelenését.

1. lépés: Csatlakoztasd a kábeleket a TV-hez.
2. lépés: Pattintsd bele a kábeleket a TV hátulján lévő horonyba.
3. lépés: Az így rögzített kábeleket vezesd a TV talphoz.
Rejtsd el a kábeleket. Legyen rendezett a belső tér.

Nézz igazán okos TV-t

Ma már egyáltalán nem állja meg a helyét az az állítás, hogy a TV csak TV-nézésre alkalmas. A rendelkezésre álló programok praktikus áttekintése, a gyors tartalomkeresés vagy a televízióhoz csatlakoztatott eszközök egyszerű vezérlése csak néhány olyan funkció, amely gyorsabb és könnyebb hozzáférést biztosít a szórakozáshoz.

Nincs szükség több távirányítóra

Miközben a televízió a változatos szórakoztatás forrása, a One Remote távirányító a még kényelmesebb vezérlést teszi lehetővé. Felismeri és megjelöli az egyes eszközöket, amelyeket csatlakoztattál a TV-készülékhez, és lehetővé teszi azok vezérlését. Így a különböző bemenetek közötti váltáshoz és a különböző beállítások vezérléséhez egyetlen eszközre van csak szükség.

Steam Link a még jobb játékélményért

Lehet, hogy van egy játékhoz rendszeresített gamer monitorod a számítógépednél - de a számítógép és a Samsung TV csatlakoztatásával a játékélmény teljesen új dimenzióját fedezheted fel. A televíziót Steam Link funkcióval látták el, amelynek segítségével csatlakoztathatod a számítógépedhez és a Steam szolgáltatáshoz. Ezután a könyvtárban található játékokat közvetlenül a nagyobb képernyőre streamelheted. Így a játékokat a nappaliban, egy kényelmes kanapén ülve élvezheted.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,48 cm
Magasság 73,58 cm
Mélység 33,62 cm
Magasság talp nélkül 65,02 cm
Mélység talp nélkül 5,97 cm
Tömeg 16,5 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR182b5a
Termékszám:  UE50NU7442UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15