Oldal frissítése

50 "Samsung UE50JU6400

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50 "Samsung UE50JU6400


Négyszer nagyobb felbontású, mint a Full HD

Ultra HD felbontás biztosítja, hogy még a legkisebb részletek a képernyőn megtekintheti világosabban, mint valaha. Az UHD TV a Samsung felbontást kínál, ami négyszer nagyobb, mint a Full HD, kiegészítve precíz és pontos színek.


A legdrámaibb élményt a síkképernyős TV-

Lapos kép életre kel, és nagyszerű vizuális élményt technológia Contrast Enhancer. Televízió Samsung automatikusan különböző szintű kontraszterősítést a különböző területekre és tárgyakat a képernyőn, ami hasonló hatást 3D.


Smart TV alkalmazkodni az életmód a 21. század

Továbbfejlesztett felhasználói felület hihetetlenül intuitív és széles skáláját kínálja a szórakoztató és praktikus, hogy értékelni fogja, hogy minden helyzetben. Mert használ egy teljesen új operációs rendszer Tizen, akkor képes lesz arra, hogy élvezze szinte végtelen választéka szórakoztató tartalom.


tökéletes szinkronizálást

Technológia Samsung Easy megosztása megkönnyíti a megosztását tartalom a TV és a mobil eszközök. Függetlenül attól, hogy egy vicces videót az okostelefonon, amelynek meg szeretné osztani a család, vagy a kedvenc TV show, hogy megnézted a hazafelé, és most szeretne váltani a nagy képernyőn, akkor a kihangosító.


intelligensebb TV

Az átjáró egy teljesen új élményt intelligensebb, amely fekszik alján a képernyő, így mindig mindent a láthatáron. Könnyen kezelhető menüsor a Smart TV gyorsabb, simább és intuitív hozzáférést biztosít a kedvenc tartalmat.


Hatékony optimalizálás még jobb képminőséget

Technology szegmens sötétíti a képet lehetővé teszi, hogy élvezze a kép sötétebb feketéket és tisztább fehér, hogy mindent a képernyőn, élénk és drámai. Micro Dimming Pro osztja fel a képet akár kétszer több szegmensben, mint a szabványos Micro Dimming technológia.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,8 cm
Magasság 68,8 cm
Mélység 25,4 cm
Magasság talp nélkül 65,4 cm
Mélység talp nélkül 6,3 cm
Tömeg 12,2 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR457n52
Termékszám:  UE50JU6400WXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15