Oldal frissítése

50 "Samsung UE50J6202

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50 "Samsung UE50J6202

Élvezze példátlan szintű realizmus otthoni szórakoztató Smart TV a Champions képernyők a Samsung. Továbbfejlesztett felhasználói felület rendszer Tizen nagyon intuitív és tele szórakoztató részleteket és hasznos funkciók, mint például ajánlatok megosztani tartalmat a nagy képernyőn a mobil eszközök egy kattintással, vagy olyan testre szabott napi összefoglaló, hogy világos program rögtön ébredés után. És így, hogy szórakoztató volt zavartalan és megszakítás nélkül, mert ez biztosítja a nagy teljesítményű négymagos processzor. TV is emlékszem az utolsó alkalommal, amikor nézte, meg tudja-e azonnal vissza. 

legfontosabb jellemzői

  • felhasználói felület Smart TV Tizen
  • Dinamikus PQI 600 tökéletesen folyamatos képet
  • Tartalom megosztása okostelefonról TV a TV-telefon
  • Full HD Full részletek
  • tartalom lejátszása és felvétel USB-n keresztül
  • hálózati streaming DLNA

Vegyük az okostelefon legteljesebb

A jellemző a Samsung Smart TV az a képesség, hogy a tartalmak egyszerű megosztását a TV és a mobil eszközök. Függetlenül attól, hogy egy szórakoztató videót a smartphone, hogy szeretné megosztani a családtagokkal vagy TV-műsort nézte jejž hazafelé, és most szeretne lépni a nagy képernyőn, és pihenjen meg a kezét, akkor mindig van egy eszköz a kezében. Samsung Smart TV funkciók mellett kétirányú, ami azt jelenti, hogy tudja mozgatni a ház körül, és nézni a kedvenc tartalmat a mobil eszközön. Tökéletesen egyszerű és tökéletes szinkronban megoldás!

Alkalmazások, amelyek gazdagítják az életet

Televízió Samsung Smart TV funkciók szó tele. A hatalmas mennyiségű alkalmazások élvezni minden cseppjét. Kedvenc tartalom az interneten, akkor most böngészni egyszerűen és intuitív módon. Kivéve sem gyors hozzáférést biztosít a kedvenc weboldalak segítségével a beépített böngésző.

Maximális folyadék tapasztalat

Hála a fejlett Picture Quality Index (PQI 600) TV világosan mutatja még a leggyorsabb jeleneteket. Ez a fejlett technológia biztosítja a képernyő frissítési sebessége és ezzel együtt egy gyors processzor és intelligens vezérlés technológia Micro Dimming Pro egy tökéletes kép minden egyes alkalommal.

Nézd meg és rögzíti az USB

A ConnectShare Movie egyszerűen csatlakoztassa egy USB meghajtót az egyik szabad kikötők és azonnal élvezheti a filmeket, fényképeket és zenét. Van is egy funkciója rögzítsen TV a csatlakoztatott adathordozóra. 

Internet vezetékek nélkül

TV része egy integrált WiFi modul, így könnyen és kényelmesen csatlakozhat az internetre anélkül külső eszköz segítségével.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,7 cm
Magasság 70,4 cm
Mélység 31,1 cm
Magasság talp nélkül 65 cm
Mélység talp nélkül 6,3 cm
Tömeg 13,8 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR457n32
Termékszám:  UE50J6202AKXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10