Oldal frissítése

50" Samsung UE50CU7092 + Samsung HW-C400

Leárazás -29 %
149 990 Ft 212 090 Ft

50" Samsung UE50CU7092 + Samsung HW-C400

Az 50"-os Samsung UE50CU7092 SMART LED TV élénk, tiszta színei 4K-ban elevenednek meg

A Samsung TV soha nem látott színskálája

A PurColor technológiának köszönhetően a Samsung UE50CU7092 SMART LED TV nézése közben olyan valósághű akcióknak lehetsz tanúja, amelyekben úgy érezheted magad, mintha te lennél a nézett történet főszereplője. Hihetetlenül gazdag színspektrumot biztosít.

A kiváló 4K felbontás titka

Még a régi filmklasszikusok is modern felbontást kapnak az innovatív 4K felskálázással, amely egy intelligens és fejlett algoritmusnak köszönhetően bármilyen tartalmat képes modern, 4K felbontásra konvertálni, függetlenül az eredeti forrástól. A nagy teljesítményű Crystal Processor 4K pedig az egész készülék egyenletes és zökkenőmentes működését biztosítja a zavartalan, szórakozással teli, filmnézős estékhez.

A Samsung UE50CU7092SMART LED okostévé mindig a szolgálatodban áll

Nyomon követheted az összes streaming platformot, amellyel rendelkezel, és időt takaríthatsz meg a megfelelő film, tévéműsor, videó vagy más tartalom kiválasztásával. A Samsung praktikus okostévé segédje nemcsak a keresést, hanem az egyes szolgáltatások, például az O2 TV, a T-Mobile TV, a Dramox és más elérhető szolgáltatások kezelését is megkönnyíti. Így minden áttekinthető lesz, egy helyen.

Tedd élvezetesebbé az életedet a Samsung SMART LED TV-vel

Tedd könnyebbé az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével végső áttekintést kaphatsz okoskészülékeidről. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig a Samsung Crystal UHD TV nagy képernyőjéről egy áttekinthető kezelőfelületen - mindezt egyszerűen és intuitív módon.

A Samsung UE50CU7092SMART LED okostévé fokozott érzékenysége az intenzívebb színekért és mélységért

Hiteles képek, még nagyobb figyelmet fordítva a részletekre az egyes felvételeknél. Az innovatív képkontraszt-javító technológia minden egyes jelenetben feltárja az egyes szegmenseket, és azonnal olyan minőségi színvonalra állítja őket, hogy a szemed még nagyobb mélységet és szélesebb színspektrumot érzékelhessen a képernyőn.

Precíz részletmegjelenítés nagy dinamikatartománnyal

Fedezd fel a rejtett részleteket még a legsötétebb jelenetekben is! A nagy dinamikatartomány biztosítja, hogy még a képernyő sötét területein is gyönyörűen megjelenített kontúrokat láthass, akárcsak a való életben. A Samsung UE50CU7092 SMART LED HDR TV képes a nagyobb kontrasztú jelenetek kezelésére, és sokkal több mélységet ad az egyes képekhez. Ugyanakkor növeli a színskálázást, így a színek gazdag tárházát élvezheted a tévéképernyőn.

Játssz a Samsung UE50CU7092SMART LED tévén, konzol nélkül

Szeretnél játszani kedvenc videojátékaiddal, de nincs játékkonzolod vagy nagy teljesítményű PC-d? Ne ess kétségbe! Az Xbox Game Pass tagsággal és az integrált alkalmazással egyedülálló módon, a készülék nélkül is beléphetsz a népszerű kasszasikerek és újdonságok világába. Lazíts több száz nagyszerű játékcímmel!

Egyszerűen gyönyörűen tiszta és egyenletes Samsung TV-kép

Nem számít, hogy kedvenc játékodban küzdesz vagy a legújabb akciófilmet nézed - a Motion Xceleratorral kristálytiszta, részletgazdag képekre számíthatsz. A funkció automatikusan megbecsüli és kompenzálja az egyes képkockákat a tartalom forrásának megfelelően, és feljavítja azok minőségét. Az alacsony késleltetési üzemmód (ALLM) a gyönyörűen sima, szakadozás és elmosódás nélküli jelenetek mellett sokkal nagyobb kontrollt biztosít a képernyőn zajló események felett, alacsony bemeneti késleltetés mellett.

A Samsung UE50CU7092SMART LED képe és hangja harmonikus szimbiózisban

Élvezd a teljesen új szintre emelt szimfonikus zenekart, az akció-thrillert vagy a térhatású hangzással sugárzott sportműsorokat! A mozgáskövető hang (OTS Lite) pontosan megfelel a képernyőn megjelenő akciónak, így egy pillanat alatt a történések részesévé válhatsz.

Tökéletes, térhatású hangzás a Samsung HW-C400 soundbarral

Prémium soundbar

Varázsold az otthonod egy filmszínházzá vagy egy zenei fesztivál helyszínévé. A Samsung HW-C400 soundbar számos praktikus elemmel és funkcióval rendelkezik, amelyek minden audiovizuális élményt egy magasabb szintre emelnek. Például a beépített mélysugárzónak köszönhetően elképesztően mély basszust és finomra hangolt magas hangokat élvezhetsz, míg a Surround Sound Expansion funkció biztosítja, hogy a tartalom a szoba minden sarkából hallható legyen. Az éjszakai játékhoz és a környezet megzavarása nélküli filmnézéshez egy Night Mode is választható, amely elnyomja a basszust, így azok nem dübörögnek és nem zengnek az egész házban. Mindent tökéletesen kiegészít az egyszerű vezérlés a One Remote funkcióval, és az NFC technológia segítségével a készülékhez mobil eszközöket is csatlakoztathatunk. Ehhez jön még a minimalista formatervezés, és már kész is egy nagyszerű, modern társ a jó hangulatot teremtő pillanatokhoz.

Optimális zenehallgatás bárhonnan

Vedd körül magad a Samsung HW-C400 soundbar egyedülálló hangminőségével. Az SSE (Surround Sound Expansion) technológiának köszönhetően a hang egyenletesen áramlik a hangszórókból minden irányba, ami egy magával ragadó élményt eredményez. Akár zenét hallgatsz, akár kedvenc filmjeidet nézed, akár játékokat játszol, a hang minden helyről teljesen tiszta és jól hallható lesz.

A Samsung HW-C400 DJ soundbar azonnal kéznél lesz

Az NFC technológiának köszönhetően könnyedén tükrözheted mobiltelefonod audiotartalmát. Csak engedélyezd az okoseszközön, majd csak hozd közelebb a telefonod vagy tableted a Samsung HW-C400 soundbarhoz.Mindkét eszköz automatikusan csatlakozik, és tökéletes tisztasággal játssza le a kívánt tartalmat, amivel azonnal a baráti buli sztárjává válik.

Zavartalan alvás és látvány

Nemrég altattad el a kisbabád, és szeretnéd megnézni kedvenc filmed végét anélkül, hogy felébresztenéd? A HW-C400 soundbart egyedülálló éjszakai üzemmóddal is felszerelték, amely tompítja a basszust és a decibeleket, így a hang nem dübörög túlságosan, és nem zavarja fel a környéken lévőket. Így szenvedélyes, éjszakai játékcsatákat vívhatsz, akciófilmeket vagy izgalmas sportközvetítéseket nézhetsz anélkül, hogy a hang zavarná a háztartás többi tagját és a szomszédokat.

Vezéreld a Samsung HW-C400 soundbartegy gombnyomással

Vezéreld a TV és a Soundbar funkcióit egyetlen távirányítóval! A praktikus One Remote lehetővé teszi a soundbar fő funkcióinak vezérlését, például a be- és kikapcsolást, a hangerő beállítását vagy a hangeffektusok használatát közvetlenül a TV-n keresztül.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Vodafone TV
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,06 cm
Magasság 70,36 cm
Mélység 22,1 cm
Tömeg 9,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Szín

Szín Fekete
Kód:  BUNWR176c2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BUNWR176c2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15