Oldal frissítése

50" Samsung UE50BU8572

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Samsung UE50BU8572

Modern Crystal UHD TV a színek milliárdnyi árnyalatával


A Samsung UE50BU8572 SMART LED TV fantasztikusan dinamikus színteljesítménye

A minimalista Samsung TV formatervezése a legújabb trendeket követi - rendkívül vékony, elegáns profil, ragyogó színvisszaadás, lenyűgöző 4K felbontás és számos innovatív funkció, amelyek nemcsak a népszerű streaming szolgáltatásokhoz biztosítanak hozzáférést, hanem a munkában vagy a tanulásban is segítenek. A Samsung legmodernebb Crystal UHD TV-je egymilliárd színt és a multimédiás szórakozás új dimenzióját hozza el az életedbe.


A 4K nagy felbontás titka

Még a régi filmklasszikusok is modern felbontást kapnak az innovatív 4K upscalinggel, amely egy intelligens és fejlett algoritmusnak köszönhetően bármilyen tartalmat képes 4K csúcsfelbontásra hozni, függetlenül az eredeti forrástól. A nagy teljesítményű Crystal Processor 4K ezután biztosítja a Samsung készüléked legsimább és legzökkenőmentesebb működését a megszakítás nélküli, szórakozással teli filmestékhez.


Javított érzékenység az intenzívebb színek és mélység érdekében

Hiteles képek, még nagyobb figyelmet fordítva a részletekre az egyes felvételeknél. Az innovatív képkontraszt-javító technológia megvizsgálja az egyes jelenetek egyes szegmenseit, és azonnal olyan minőségi színvonalra állítja őket, hogy a szemed még nagyobb mélységet és szélesebb színspektrumot érzékelhessen a képernyőn.

Pontos részletmegjelenítés nagy dinamikatartománnyal

A Samsung UE50BU8572 SMART LED TV-vel még a legsötétebb jelenetekben is felfedezheted a rejtett részleteket. A nagy dinamikatartomány biztosítja, hogy még a képernyő sötét területein is gyönyörűen megjelenített kontúrokat láthatsz, akárcsak a valóságban. A HDR képes nagyobb kontrasztú jelenetek kezelésére, és sokkal több mélységet ad az egyes képekhez. Ugyanakkor növeli a színskálázást, így a színek gazdag tárházát élvezheted a tévéképernyőn.

Gyönyörű tiszta és egyenletes kép a Samsung UE50BU8572 SMART LED TV-n

Nem számít, hogy kedvenc játékodban küzdesz vagy a legújabb akciófilmet nézed - a Motion Xceleratorral kristálytiszta, részletgazdag képeknek adhatod át magad. A funkció automatikusan megbecsüli és kompenzálja az egyes képkockákat a tartalomforrásnak megfelelően, és javítja azok minőségét. Az alacsony késleltetési mód (ALLM) a gyönyörűen sima, könnyezés és elmosódás nélküli jelenetek mellett sokkal nagyobbkontrollt biztosít a képernyőn zajló események felett, alacsony bemeneti késleltetés mellett.

Okosotthon a kényelmesebb életért

Könnyítsd meg az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings funkció segítségével végső áttekintést kaphatsz okos készülékeidről. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig a Samsung Crystal UHD TV nagy képernyőjéről egy áttekinthető felületen - mindezt egyszerűen és intuitív módon.

Dolgozz kényelmesen otthonról a Samsung TV-n keresztül

Adj magadnak egy szélesebb perspektívát! Kapcsold be munkahelyi számítógépedet, laptopodat vagy telefonodat, és nézd meg tartalmaidat a Samsung UE50BU8572 SMART LED TV nagyméretű képernyőjén. Mindezt otthonról, kényelmesen, világosan, gyorsan és hatékonyan.

A legjobb streaming szolgáltatások

Szórakozz reggeltől estig a legnépszerűbb streaming szolgáltatások széles választékával, mint például Netflix, HBO Max, Skylink, Apple TV+, O2 TV, T-Mobile TV Go, Voyo, DRAMOX, és próbáld ki az új sport-, játék-, oktatási és életmód-alkalmazásokat.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,83 cm
Magasság 70,9 cm
Mélység 19,9 cm
Magasság talp nélkül 64,5 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Tömeg 12,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR177c51
Termékszám:  UE50BU8572UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20