Oldal frissítése

50" Samsung The Serif QE50LS01BH Cotton Blue

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -14 %
299 990 Ft 349 990 Ft

50" Samsung The Serif QE50LS01BH Cotton Blue

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Samsung Samsung Lifestyle TV tévé. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Eme Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert kapta, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését kék szín varázsolja tökéletessé. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" Samsung The Serif QE50LS01BH Cotton Blue TV alapvető tulajdonságai

  • Eme Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerre támaszkodik
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Picture quality indexe 2900 CMR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a hibátlan hangzást
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung televízió rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely rendkívüli élességet garantál. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén kaptak helyet, ezáltal érdekes választás azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást kedvelik. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció a felelős a háttérvilágításért. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy a világos részek minősége sem romlik.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen QLED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt biztosít. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely hihetetlenül valósághű képet jelenít meg, páratlanul széles színspektrummal fűszerezve. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index jelzi, melynek értéke 2900 CMR.

Televízió 50
Televízió 50

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR technológia lehetővé teszi, hogy a játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül fussanak, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Eme Samsung TV Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

Televízió 50

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart funkcióját

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez külső eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Ezáltal minden irányból meg tudjuk tekinteni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a klasszikus videóban rejtve maradnának.

Televízió 50

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a nagyszerű Samsung QLED televízió elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

117,68 × 114,32 × 47,55 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

68,54 × 0,65 cm (ma×mé)

Tömeg:

22 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 114,32 cm
Magasság 117,68 cm
Mélység 47,55 cm
Magasság talp nélkül 68,54 cm
Mélység talp nélkül 0,65 cm
Tömeg 22 kg

Szín

Szín Kék

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Kék
Kód:  WR176m11
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE50LS01BHUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10