Oldal frissítése

50" Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
313 390 Ft

50" Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung Lifestyle TV TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fehér szín egészíti ki. A távirányító a csomag része.

Televízió 50
Televízió 50

50" Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White TV alapvető jellemzői

  • Ezen Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja
  • Edge LED háttérvilágítással látták el
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Picture quality indexe 2900 CMR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a hibátlan hangzást
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Eme Samsung tévé tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal biztos népszerű lesz az elegáns és vékonyabb kialakítású TV-t kedvelők körében. A sötét helyeken a helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem romlik a világos részek minősége sem.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen QLED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a legjobb színminőséget és az abszolút pontos képi megjelenítést. Nagyszerű képet ad még akkor is, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a filmeket.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index segítségével kapjuk meg, melynek pontos értéke 2900 CMR.

Televízió 50
Televízió 50

Válj top játékossá ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ez a remek Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

Televízió 50

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes okos funkcióját

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Televízió 50

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a remek Samsung QLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

117,68 × 114,32 × 47,55 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

68,54 × 0,65 cm (ma×mé)

Tömeg:

22 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 114,32 cm
Magasság 117,68 cm
Mélység 47,55 cm
Magasság talp nélkül 68,54 cm
Mélység talp nélkül 0,65 cm
Tömeg 22 kg

Szín

Szín Fehér

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR176m1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE50LS01BGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05