Oldal frissítése

50" Samsung The Frame QE50LS03BG

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Samsung The Frame QE50LS03BG

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Lifestyle TV TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és Ideal for PlayStation 5 nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A fali tartó és a távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 50
Televízió 50

50" Samsung The Frame QE50LS03BG TV kulcsfontosságú paraméterei

  • Ezen Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert futtatja
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és Local Dimming
  • Képfeldolgozási indexe 3100 CMR
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint Canal+, MAGENTA TV és Xbox Game Pass

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung tévé rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A sötét helyeken a helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme QLED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával büszkélkedhet, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk nem megfelelő fényviszonyok között is.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index alapján lehet megítélni, melynek értéke jelen esetben 3100 CMR.

Televízió 50
Televízió 50

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és ideal for PlayStation 5 funkcióval igazi élmény lesz a játék. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Ez a remek Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Televízió 50

Használd ki a nagyszerű Samsung televízió összes okos funkcióját

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes funkció a 360°-os videólejátszás. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben.

Televízió 50
Televízió 50

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a fejlett Samsung QLED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

67,9 × 112,4 × 22,8 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,5 × 2,5 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

12 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 112,4 cm
Magasság 67,9 cm
Mélység 22,8 cm
Magasság talp nélkül 64,5 cm
Mélység talp nélkül 2,5 cm
Tömeg 12 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma Fali tartó

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176m3
Termékszám:  QE50LS03BGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10