Oldal frissítése

50" Samsung QE50QN90D QE50QN90D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
449 900 Ft

50" Samsung QE50QN90D QE50QN90D

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung QLED TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert kapta, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 50
Televízió 50

50" Samsung QE50QN90D QE50QN90D TV alapvető jellemzői

  • A remek Samsung Samsung QLED sorozatú televíziónak köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Mini LED háttérvilágítást kapott
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Atmos biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Kivételesen éles képi megjelenítés

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ezen Samsung televízió rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely nagy élességet garantál. A Mini LED technológia több száz vagy akár több ezer zónára van felosztva a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia a tökéletes látványért

Csak dőlj hátra a TV képernyője előtt, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy thriller alkotói forgatták. Pontosan ez az a kép, amire számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a lenyűgöző 50" Samsung QE50QN90D QE50QN90D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes otthoni filmezésről.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje.

Televízió 50
Televízió 50

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Ezen Samsung televízió kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Tizen okos TV sok vonzó funkciót rejt, mint Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a billentyűzetet. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes okos funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Érdekes tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a klasszikus videóban rejtve maradnának.

A tökéletes választás mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett Samsung QLED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. A különleges PIP (kép a képben) funkció lehetővé teszi, hogy két külön forrásból származó képet lássunk egy képernyőn.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Színmélység:

10 bit

Méretek:

70,54 × 111,36 × 22 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,41 × 2,69 cm (ma×mé)

Tömeg:

22,5 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V és 100-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V, 100-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 111,36 cm
Magasság 70,54 cm
Mélység 22 cm
Magasság talp nélkül 64,41 cm
Mélység talp nélkül 2,69 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 51,9 cm
Tömeg 22,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  WR175m8
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE50QN90DATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10