Oldal frissítése

50" Samsung QE50Q80C

4,8 21 értékelés
259 990 Ft

50" Samsung QE50Q80C

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung QLED tévé. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését ezüst szín teszi tökéletessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 50
Televízió 50

50" Samsung QE50Q80C TV legfőbb jellemzői

  • A lenyűgöző Samsung Samsung QLED sorozatú TV valódi mozi élményt nyújt
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik mozgáskövető hang
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint Canal+ és Xbox Game Pass

Kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a remek Samsung televízió köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást. A helyi fényerő funkció a felelős a háttérvilágítás szabályozásáért a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 50
Televízió 50

QLED technológia a tökéletes látványért

Ülj le a TV képernyője elé, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy feszültséggel teli thriller alkotói forgatták. Pontosan erre a képre számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a nagyszerű 50" Samsung QE50Q80C QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes otthoni filmezésről.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje.

Televízió 50
Televízió 50

Válj top játékossá ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. Az izgalmas gamer mód és Cloud gaming funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Eme Samsung TV hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. Így lehetőségünk lesz minden irányból nézni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Az ideális TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz. Nem számít, hol vagy a szobában, ez a lenyűgöző Samsung TV érzékeli a tartózkodási helyed, és úgy állítja be az audio kimenetet, hogy olyan élmény legyen, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett Samsung QLED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

70,4 × 111,4 × 23,7 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

65,2 cm

Tömeg:

18 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 111,4 cm
Magasság 70,4 cm
Mélység 23,7 cm
Magasság talp nélkül 65,2 cm
Tömeg 18 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  WR176m6
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE50Q80CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10