Oldal frissítése

50" Samsung QE50Q65A

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Samsung QE50Q65A


A Samsung QE50Q65A televízióval nagyszerű képminőségben élvezheted a filmeket és játékokat


A Samsung QE50Q65A részletgazdag képet biztosít hatalmas kontraszttal

A gyep a futballpályán, a hollywoodi színésznő bőre és a fém pajzs a videojátékban mind-mind valósághű és ragyogó színárnyalattal jelennek meg a képernyőn. A Quantum Dot technológia egy milliárd színárnyalatot és 100%-os színtelítettséget kínál, így gondoskodik a Samsung QE50Q65A kiemelkedő teljesítményéről alacsony és magas fényerő esetén egyaránt.


Samsung QE50Q65A Dual LED háttérvilágítással

Élvezd a kasszasikereket és más multimédiás tartalmakat a Samsung QE50Q65A televízió képernyőjén úgy, ahogy azt a készítők megálmodták. A Dual LED megvilágítás technológiával precízen optimalizálja a színspektrumot, ez pontosan megegyezik azzal, amit éppen megtekintesz a Samsung QE50Q65A képernyőjén.


Kivételes színek, kontraszt és fényerő a Quantum HDR-rel a Samsung QE50Q65A TV-n

Túlságosan sötét vagy túlexponált jelenetek? A Samsung QE50Q65A televízió a Quantum HDR-rel játszi könnyedséggel oldja meg ezeket a helyzeteket. A HDR10+ dinamikus tónustérképzés téged is lenyűgöz mélyfekete árnyalataival, gazdag színeivel és az olyan aprócska részleteivel, amelyeket egyébként meg sem látnál a túl világos vagy túl sötét tartalmak esetében. A Samsung QE50Q65A televízió realisztikus, tökéletesen kiegyensúlyozott kontraszttal és színekkel büszkélkedhet.



Samsung QE50Q65A TV 3D térhatású hangzással

A Samsung QE50Q65A televízió téged is levesz a lábadról a 3D térhatású hangzásával, amely egy teljesen új szintre emeli a moziélményt. Az alsó hangszórókat használja a felülről érkező hangok szimulálására.


Samsung QE50Q65A intelligens kép- és hangminőség javítással

Az intelligens 4K Upscaling még a gyengébb minőségű képeket is újraszámítja és felskálázza a következő, 4K minőségre. A Crystal Processor Lite 4K nagy teljesítményű processzor ezt követően a hangzást a kiválasztott tartalomhoz optimalizálja, így nyújt igazán magával ragadó audiovizuális élményt.

A Samsung soundbar erőteljesebb hangzást nyújt

A szoba hangzásánál érdemes több forrásból származó, tökéletesen harmonizáló hangforrást alkalmazni. Pontosan ezért a Samsung QE50Q65A készüléke a Q-Symphony technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a televízió hangzásának lejátszását egy arra kompatibilis csatlakoztatott soundbarból. A végeredmény pedig jobb térhatású és erőteljesebb hangzás.

A kivételes hangzás körülvesz

A térhatású hangzás egy teljesen új dimenzióját tapasztalhatod meg a szimfonikus zenekar, az akció-thriller vagy a sportközvetítés megtekintése közben. A mozgáskövető hangzás (OTS Lite) pontosan a kijelzőn megjelenített tartalmakhoz igazodik, így azonnal a történések közepette érezheted magadat.

Samsung QE50Q65A TV állítható magasságú állvánnyal

Szeretnél elhelyezni egy soundbart a Samsung QE50Q65A TV alá, hogy a hangminőség tökéletesen passzoljon az élő képhez? A mellékelt praktikus állvány segítségével a magasságot a saját elképzelésed szerint állíthatod be a maximális moziélmény eléréséhez.

Samsung QE50Q65A karcsú kialakítással

A Samsung QE50Q65A lenyűgöző, csupán 27 mm vastag AirSlim profillal büszkélkedhet. Egy csipetnyi minimalista stílussal díszíti a helyiséget és tökéletesen olvad egybe a környezettel, akár a falon, akár egy asztalon helyezed el.


A Samsung QE50Q65A ideális a sima és tiszta képhez

Az intelligens kép alkalmazkodik a tartalom forrásához, így gondoskodik az igazán sima képvilágról.


Samsung QE50Q65A a tökéletes 4K játékhoz

A nagy 21:9-es vagy 32:9-es képarány felel a szélesebb látómezőért és a még magával ragadóbb élményről a játékvilágban. A Game Bar gyors hozzáférést biztosít a bemeneti késleltetés, FPS, HDR, vezeték nélküli fejhallgató beállítások és sok más vezérléséhez.

A Samsung QE50Q65A optimalizálja a képernyőt

A győzelem és a csalódás közötti különbség sokszor egy tizedmásodpercen múlik. Az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) optimalizálja a Samsung QE50Q65A képernyőjét, ezáltal több billentyűparancs érhető el minimális bemeneti késéssel, így még inkább lenyűgöző a játékélmény elmosódás és szaggatás nélkül.


Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE50Q65A TV képernyőjéből

A Multi View egy olyan intelligens megoldás, amely lehetővé teszi a telefon csatlakoztatását a Samsung QE50Q65A készülékhez, ezt követően osztott képernyőn tekintheted meg a tartalmakat több forrásból egy időben - például miközben egy játékkal játszol, a kijelző másik részén nézhetsz egy tutorial videót. A 4K kijelzőt akár 2 különálló képre oszthatod fel.



A TV vezérlése egyetlen érintéssel

A Samsung QE50Q65A készülék vezérelhető kényelmesen, érintéssel is. A Tap View tartalomtükrözés ideális filmek vagy a kedvenc zenéid tükrözésére. Amikor hozzáérinted a mobiltelefonod a TV-hez, a készülék automatikusan érzékeli azt és tükrözés üzemmódba kapcsol.

Hangsegéd lehetősége

A Samsung QE50Q65A készüléket többek között a hangoddal is vezérelheted. A Bixby, Amazon Alexa és Google Asszisztens hangsegédeket integrálták a készülékbe. Egyszerűen válaszd ki a kívánt hangsegédet és máris kommunikálhatsz a tévével. Kérd meg az asszisztenst, hogy változtassa meg a hangerőt vagy váltson csatornát. Mindent elintézhetsz kényelmesen a kanapéról.

Okos otthon - SmartThings

A SmartThings segítségével lehetséges több Samsung eszköz vezérlése. Hagyd, hogy a Samsung QE50Q65A automatikusan felismerje, csatlakoztassa és intuitív módon megjelenítse az összes eszközt a tévé körül. A SmartThings támogatja a mobil/kamera/IoT/Smart és a régebbi eszközöket is. A csatlakoztatott eszközök vezérlése olyan egyszerű, mint a One Remote használata.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Canal+, Apple TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,83 cm
Magasság 68,36 cm
Mélység 22,88 cm
Magasság talp nélkül 64,45 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Tömeg 12,2 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Szürke
Kód:  WR178m4a
Termékszám:  QE50Q65AAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15