Oldal frissítése

50" Philips The One 50PUS8507

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

50" Philips The One 50PUS8507

Philips 50PUS8507 Smart 4K TV
3 oldalú Ambilight technológiával. 

A Philips 50PUS8507 ANDROID LED pontosan az, amit keresetél. A televízió kiváló képminőséget, elegáns formatervezést és  nagyszerű hangzást vagy Google Assistans hangasszisztenst kínál. Az Ambilight technológia olyan magával ragadó nézési élményt biztosít a Philips 50PUS8507 ANDROID LED TV-n, mint semmi más. Röviden: egy 127 cm-es átlójú okostévé mindent tartalmaz, amire szükséged van egy filmes est, a sportközvetítések vagy a hétvégi játékmaraton élvezetéhez, akár 120 Hz-es frissítési gyakorisággal.

Varázslatos Ambilight technológia 
Érzelmek, amelyek túlmutatnak a Philips 50PUS8507 TV képernyőjének határain.

A Philips Ambilight funkcióval a filmek és játékok még jobban bevonzanak az eseményekbe. Ez a funkció a Philips 50PUS8507 ANDROID LED TV mögötti falra vetíti a színeket, amelyek alkalmazkodnak a lejátszott tartalomhoz, ezáltal optikailag kinagyítják a képet. APhilips 50PUS8507 ANDROID LEDtévé hátuljában intelligens LED lámpák vannak, amelyek alkalmazkodnak a lejátszott tartalomhoz, és ezáltal rendkívüli vizuális élményt nyújtanak.

Egyedülálló kép és hang a Philips 50PUS8507 TV-vel
Közvetlen Dolby Vision és Dolby Atmos támogatás.

A Philips 50PUS8507 ANDROID LED okostévével úgy érezheted magad otthon, mintha egy moziban ülnél. A TV még a csúcskategóriás hangzást és a Dolby videóformátumot is támogatja. A részletgazdag mély és térbeli hangzás kíséretében a fényes és színes kép a rendező eredeti szándékát tükrözi. Nézd meg kedvenc filmedet, streamelj egy sorozatot vagy nézz Blu-Ray tartalmat kiváló minőségben, beleértve a HDR-t isaPhilips 50PUS8507 ANDROID LED okostévén.

Egyszerűen okostévé
Android TV rendszerrel. 

A Philips 50PUS8507 ANDROID LED biztosítja a kívánt multimédiás tartalmat – pontosan akkor, amikor szeretnéd. Testreszabhatod a Philips 50PUS8507 ANDROID LED TV kezdőképernyőjét, hogy megjelenítse kedvenc alkalmazásaidat, így egyszerűen streamelheted kedvenc filmjeidet és műsoraidat. A legnépszerűbb streaming szolgáltatások széles körben támogatottsága, valamint az Android okostelefonhoz való egyszerűcsatlakoztatás magától értetődik.

A Philips 50PUS8507 a legjobb Philips P5 képfeldolgozó processzort használja.
Tökéletes kép minden körülmények között.

A Philips P5 Perfect Picture képfeldolgozó processzor olyan kimenettel látja el a Philips 50PUS8507 ANDROID LED TV-t, hogy újra örömmel nézheted meg kedvenc filmjeidet és sorozataidat. A részletek észrevehetően mélyebbek, a színek élénkek, a fehér bőrtónusok pedig természetesebbek. A Philips 50PUS8507 ANDROID LED tévé kontrasztja pedig olyan éles, hogy semmiről sem maradsz le. Az akciófilmekéssportműsorok is teljesen új osztályzatokat kapnak, bármilyen gyors is a játék.

Élvezd a 4K Ultra HD-HDR felbontást a Philips 50PUS8507 készüléken
Az élő HDR kép egyenletes mozgást biztosít.

A gazdag színekkel és éles kontraszttal rendelkező Philips 50PUS8507 ANDROID LED TV életet lehel a megtekintett tartalomba. A kép mélyebb lesz, a mozgás pedig sokkal simább lesz. A Philips 50PUS8507 ANDROID LED okostévé az összes főbb HDR-formátummal kompatibilis, beleértve a HDR10+-t és a Dolby Visiont is. Legyen szó kedvenc sorozatodról vagy a legújabb videojátékról, atévében megtekintett tartalom árnyékai mindig mélyebbek lesznek, a fényes felületek ragyogni fognak, a színek valósághűbbek, a mozgás pedig hihetetlenül finom lesz.

A TV készen áll a modern játékkonzolokra a 120 Hz-es frekvencia támogatással
Az alacsony késleltetésének köszönhetően még a játékosok is értékelni fogják a Philips 50PUS8507-et.

A Philips 50PUS8507 ANDROID LED a legújabb HDMI 2.1 csatlakozási lehetőséggel büszkélkedhet, és amikor elkezdesz játszani a konzolon, automatikusan egy speciális játékmódra vált, alacsony késleltetéssel, és akár 120 Hz-es frissítési gyakoriságot is támogat. A TV a VRR technológiát is kezeli a zökkenőmentes játék és a gyors cselekvés érdekében. Magát a játékmenetet pedig a különleges Ambilight világítási módemeli ki.

A Philips 50PUS8507 DTS Play-Fi-t használ
Többszobás hangzás - Multi-room audio.

A Philips 50PUS8507 ANDROID LED TV-n található DTS Play-Fi funkciónak köszönhetően bármilyen helyiségben csatlakoztathatod a kompatibilis hangszórókat. Van vezeték nélküli hangszóród a konyhában? Hallgass filmet akár falatozás közben is, vagy csatlakozz másokhoz egy italra anélkül, hogy kihagynád egy sportmérkőzés fontos pillanatát. 


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 500 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Steam Link, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,56 cm
Magasság 71,59 cm
Mélység 26,98 cm
Magasság talp nélkül 64,47 cm
Mélység talp nélkül 8,06 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 72,92 cm
Tömeg 12,6 kg
VESA felfüggesztés 200×300

Szín

Szín Ezüst

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WC389n6j2b
Termékszám:  50PUS8507/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10